Bbsra Ya kızlar sırt ağrım oluyo yaşayan tek ben miyim 😭 gebeliğin ilk haftalarında. Bi düşük yaşadım şimdi nasipse yeniden gebeyim ama sırt ağrısını anlamadım karnımda falan ağrı yok bu arada
Yoncimik Bbsra merak etme ilk haftalarda normal olarak kabul edilir bende16 haftama kadar devam etri aglardım resmen acıdan en son doktorum rahatlatıcı iğneler verdi ondan sonra geçti ama şu an 27 haftalıgım tekrar başladı
Elizveannesi Bbsra beneşm de öyleydi. Tam anlamıyla geçmiyor ama hafifliyor bi dönem. Şimdi 13.haftaya giricez. Azaldı, e ilerleyen zamanlarda da ağırlaşacqğımız için ağricak 🤷♀️ Rabbim sağlık versin yeter...
Faatmaa38 Merak etme canim benimde cok sirt agrim vardi. Cok sukur az hafifledi ama yeniden geliyor 25 haftalik olduk
Bbsra Faatmaa38 başından beri mi vardı canım yine korkuyorum ilkinde gerci sırt ağrım yoktu ama ne biliyim :(
Bbsra BusraOzhan hayırlısıyla inşallah sağlıkla kucagımıza alalım dayanırız ama zor oluyo benim daha 6 haftalık ama 🤦🏻♀️
Faatmaa38 Bbsra Evet ilk baslardada vardi. Ben bundan once 3 dusuk yaptim birde. Kiralama stress yapma Allah’in dedigi oluyor icini ferah tut.
Devran 21+4 üm ilk baştan beri ağrıyo hele şimdi göğüsler büyüdüğü için beni öne çekiyo göğsüm belim o yüzden hep ağrıyo
HandeAnne Etrafımdaki herkesin şaşırdığı kadar çok ağrı yaşıyorum. Sırt ağrılarım va karın ağrım beni mahvediyor artık o kadar çok ağrıypr ki dokununca bile acıyor dayanamayıp acile gittim dün gece vajinal muayene ve nst bakıldı idrar ve kan tahlili yapıldı sonuçta bebekle ilgili olmadığı söylendi. Sebebi büyük ihtimal iskelet ve kaslarla ilgili imiş. Benim hamilelikten önce kamburluğum başlamıştı o yüzden hamilelikte daha çok öne ağırlık olduğu için artmış olabilirmiş. Bir de midemde ülser vardı onun ağrıları vuruyor da olabilirmiş. Belki sizde de vardır bu rahatsızlıklar. Benim 3 ayım var doğuma nasıl geçecek bilmiyorum çalışıyorum bir de gün boyu ayaktayım :( eve gidince dinlenirsin diyor görenler ama dinlenirken bile ağrıyo sağa ve sola yatamıyorum 😢😢 sadece sırt üstü yatıyorum bu sefer de bacaklarıma kramp giriyo 😭😭 Dayanamıyorum artık çooook dertliyim çok.