Ben doktorlardan hastanelerden nefret eden biriyim.Çünkü ne zaman ki insanca muamele görmeyeceğimi bildiğim için gitmemek adına dirensem ve ağrıdan acıdan pes edip gitsem , ne yazikk ki haklı çıkıyorum ve her hastane çıkışı keşke gelmeseydim diyorum.Siz oraya acıyla gittiğiniz halde en az 30-40 kişilik sırayı bekliyorsunuz hadi dayanıp afedersiniz gebermediniz orda sonra da beş dakika da suratiniza bile bakmayan bir insan evladı “ bunun için mi geldin de beni meşgul ediyorsun” " bu mu gerçekten ya da amma da abarttın diye suratiniza kayitsizca bakıp yalandan iki ilaç ciziktirince çılgına dönüyorum.Samimi söylüyorum çok çok az insan var tıp dünyasında.Bu yüzden baygınlık ya da suursuzluk seviyesinde birinin beni rızam olmadan götürmesi daha makul geliyor 😅 Belki ekstrem geliyor olabilir ama cidden nefffret ediyorum o yüzden doktor ve hemsirelerimizin de yüksek beklentisi üzerine gözle görülür bir reaksiyon ya da sekerat anı olmadan gitmemek lazım diye düşünüyorum.Allah kimseleri düşürmesin