Annesii23 S_B6606 bu bi kısır döngü aslında süt içerse yemek yemez ki zaten yediremezsiniz. İlk önce sütü kesmeniz lazım
YuvarlanamayanPaanda S_B6606 sütede razıyım artık oğlumda öyleydi günde 1lt bitirirdi ama bunda oda yok anam
S_B6606 YuvarlanamayanPaanda istah şurubu fln aldiniz mi siz ben iki uc kutu kullandim da hic faydasi yok
Glcn12 S_B6606 benim oğlumda aynı 2 buçuk yaşında çocuğa yemek yediremiyorumsadece süt içsin yeter vermeyince yerlere atıyor kendini
S_B6606 Glcn12 benimkide ya bide kiradayiz asagidaki komsum evdeki horlama sesinden bile rahatsız olup arıyor sikayet ediyor bizim kiz kendini yerlere atiyo ayaklarini yere vuruyo yani mecbur birakiyo beni
S_B6606 Glcn12 gece hic uyumuyo uyku saati 3 yada 4 o zamana kadar oyun ustiyo bide tek cocuk tek buyuyo sıkılıyo galiba duzenli de uyusa gece uyaniuo aglama krizleri yeni doğmuş gibi
Ervanurumm Ahh ahh hepsini okudum cevapların kızım Aralık’ta 3 yaşına girecek şuan 11 kilo kan değerleri normal kaç doktora gittim diyetisyene gönderdiler ona da gittim vitaminler iştah şurupları neler denedim yok bana mısın demedi tam 11 kilo oldu hasta oldu 2 kere şimdi tekrar 11 kilo oldu çok zayıf ama yemekle arası yol sütü çok seviyor süt te iştahsızlık yapıyor bu böyle uzar gider abur cubur bile yemez bitirmez birtane süt burgeri. Maşallah diyeyim nasıl oldu bilmiyorum bu bir haftadır ilk defa acıktım diyor birden oldu. Bugün tekrar az yedi inşallah geçen hafta gibi acıktım der yemeğe başlar. Aç kalmasın bari süt içsin dememek gerekiyor süt tol tutuyor a kilo da yapmayın çok içinde kansızlık yapıyormuş ayrıca Allah bizim yardımcımız olsun
Ervanurumm Bu arada benim kızım ilaç içmeyi seviyor ben ilaç diye pekmez,keçi boynuzu özü, ve kefir verdim hiç aksatmadan onlsrjn da etkisi olmuş olabilir çünkü bugün vermedim yemek te yemedi
S_B6606 Ervanurumm benimki de 11 kilo bende cok üzülüyorum yesin diye türlü seyler turlu oyunlar ediyorum yok ben hic vermesem hic aciktim demez
Seymakocabey S_B6606 benim kızımda yemiyodu doktora götürdüm iştah açıcı şurup verdi çok şükür eskisine nazaran daha iyi iştahı maşallah
Seymakocabey S_B6606 t-vit diye bı şurup macundan daha etkiliymis eczanedeki çalışanlarada sordum şurup daha iyi olduğunu söylediler dedikleri gibide çok şükür kızım birden topladı kendini
Seymakocabey S_B6606 içine kimyon atın tadını sevmeyecegi biseyler atın yavaş yavaş bırakır benim kızım böcek fobisi vardır biberon kullanmasını istemiyodum suyun içine karınca attım oymuş bidaha biberonla içmedi bardağa döndük (plastiğin sakız gibi çiğneyip parça parça oluyodu o yüzden istemiyordum)