Merhabalar, sizlere bende hikayemi anlatmak istiyorum. 39+3 gecesi gece 3-4 arası klasik lavaboya kalktığımda nişanımın geldiğini gördüm. Şaşırmadım çünkü o gün sürekli adet olucakmışım gibi sanki birşey ha geldi ha gelecek gibi hissediyordum ve alt tarafımda ağrım vardı elbette. O gün temizlik vs yapmıştım rutin hiç acımam kendimi yorarım her an doğurursam diye 😂 Ardından çok ufaktan kasık ağrılarım olmaya başladı sabah 7 ye kadar takıldım öyle saçlarımı falan düzleştirdim uyku tutmadı 😂 Sabah olunca doktoruma yazdım hastaneye geç bende geliyorum ebe hanım baksın açılman var mı diye bizde hastaneye geldik. 2 cm açılmam varmış o sırada doktorum geldi yatış verdirdi ve suni verilmesini istedi. Ben doktoruma çok güvendiğim için hiç sorgulamadım, birşey sormuyorum. Zaten normal doğumu destekleyen biriydi kendisi benimde öncelik olarak bunu istediğimi biliyordu. İkimizinde gözü kara anlayacağız 😂 8 le 1 arası takılan suni sonrası sancılar hafiften gelmeye başladı ardından arttırdılar. Ben yürüyerek daha çok yatarak bir kerede duşa girerek bir şekilde karşıladım. Bebeğin kalp atışlarıda hep iyiydi suniye tepki vermedi yani. Bana acı eşiğimin yüksek çok güzel karşıladığımı söylediler hep. Ağrı geliyor dayanıyorum ardından kuş gibi hafifliyordum düzenli şekilde. O sırada bir kere alttan muayene etti doktorum sormadım kaç cm olmuş diye. 1 gibi geldi beni doğumhaneye aldı suyumu patlattı hazır ol hızlanıyoruz dedi. Su aktı gitti bir rahatlama geldi. Sancılar son düzeydeymiş artık tabi ben daha artacak sanıyorum 🤷♀️ 2 gibi doktorum yanıma geldi son kez muayene edeceğim sonra doğuracaksın dayan dedi orda canımı yaktı cidden. Ardından doğumhaneye gittik uzun sürmedi olayımız. Eşimle doktorum bana ıkınma direktifi verdi ilk birkaç kere başarısız oldum sonra biraz anladım. 4-5 ıkınma sonrası bebeğim geldi. Ben şok oldum çünkü o kadar çabuk beklemiyordum. Meğersem asıl olay doğumhaneye girene kadarmış dedim en azından kendim için. Kesi yok dikiş yok çok şükür iyiyim ayaktayım 🧿🪬 Bebeğim 3,200 doğdu 🌸