alparslangur Nur_budak 34+5 bende uyuyamıyorum geceleri🥲 Ama gündüz öyle bir uyuyorum ki kafam kalkmıyor😅
2prensmoom Nur_budak 38 haftadan selam asla uyuyamıyorum sabaha kadar geziyorum bi süre sonra bi yerlerde sızıyorum birde kötü tarafı ışık açık olması lazım o başladı kapalı iyice ruhum daralıyor 🥹
Aleynamihran @“Nur_budak”# Nur_budak 37+ 3 vücüt kaşıntısından uyuyamıyorum Yorgunluktan ölüyorum ama asla uyuyamıyorum oğluşumda çok hareketli 🤦🏻♀️ çözümü nedir aynı sorunu yaşayanlarınız var mı ?
archerwoman Nur_budak 35 artı 4 ten bildiriyorum bu hafta itibari ile komple gitti iki saat uyku yok çok zorlanıyorum ikinci bebişim olacak yandık ki ne yandık
Aycan1 Nur_budak bende 36+6 haftalıgım uyuyamıyorum asla nefes darlıhı cekiyorum kasılmalar oluyo ayaklarım uyusuyo
SevgiUlucay Haftama yeni girdim. Zaten uyuyamıyordum ama son üç gündür asla uyuyamıyorum 🥺 sinirden ağlayasim geliyor bunaliyorum kalkıp oturuyorum asla vakit geçmiyor. Sağa dön sola dön olmadı kalk bir daha yat çıldırcam uyumak istiyorum 🥺
Makedonsko_devojce1213 27 günlük bebeğimle bizde uyumuyoruz uyutmuyor sağolsun tadını çıkarın doya doya 😁