Serapca Merhaba arkadaşlar evet bugün o muhteşem gün Doğum hikayemi bende yazıyorum henüz hastanedeyim yarın nasip olursa çıkıcam ufak bi operasyon daha geçirdiğim için ancak 3gün taburculuk işlemlerim gerçekleşecek 🤗 ☑️ Öncelikle benim 9yaşında bir oğlum var şükür problemsiz bir şekilde doğdu sonra tekrar hamile kalmak istedim ama maalesef 4tane kayıpla sonuçlandı sebepleri bilinmemekle beraber 3kürtaj 1düşük artık bizim için hamilelik kavramı bitmiş iken oğlumun anne baba sizinle toplantı yapmak istiyorum ben kardeş istiyorum demesi ile tekrar bir atak daha artık ... ☑️ İlk 3ay kanamalar lekelenmeler ile devam etti Progestan proluton depot iğne prednol celexan ecopirinle yola devam ettim 5aya kadar proluton ve prednol 5aya kadar devam etti veee tam 270 günü doldurduk diğer ilaçlarımız kesildi... oğlum benimle tek tek gün saydı onunla doldurduk 9ay 😂😂 ☑️Hastane anestezi işlemlerimiz başladı derken Doğum günü geldi çattı tabi artık ben dayanamaz hallerdeydim spinal anestezi ile doğumum gerçekleşti bembeyaz Nur topu diye adlandırdıkları kızımın sesini duydum sonra kendisini okadar güzeldi ki anlatamam 🧿 öptüm kokladım ameliyathane de hepsi arkadaşım olduğu için bir baktık canözüm arkadaşlarımın kucağında ve hepsi foto derdinde 🙈 benden çok onların resmî var görmeniz gerekiyor😂😂 oğlum ağlayarak karşıladı bizi okadar güzel muhteşem bir abi oldu ki dilerim ömür boyu öyle devam eder kardeşlikleri 🤲🏻🤲🏻💕 ☑️ Sonuç olarak sezeryanım güzel geçti şükür bir önceki Doğumdan rahim yapışması olduğu için o biraz sıkıntı yaptı ama saolsun arkadaşlar çok güzel bakıyorlar 🙏🏻🙏🏻 Kızım çok rahat rezene çayına şükrettim gaz sorunumuzu aldı götürdü ilk gün bişey yeme içme olmadı ama 2gün içtim rahatladım kesinlikle tavsiye ederim daha bıraksanız yazcam valla 😂😂😂 neyse kuzum 38+5 3200 51 cm doğdu kuzucum Rabbim hepinizi sağ Salim kurtarsın inş kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻 Şimdilik bu kadarcık azcık vakit aralığında yaZdım Allah’a emanet olun 😘🤗🙋🏻♀️ Hakkınızı helal edin kids e geçiyorum benim yaramaz can özüm Furkan çoktan indirmiş onu 😂😂