Bebisannneessi Glteyms asıl o bekleyiş çok zor, 5,6 saat bekledim hastanede vakit geçmek bilmedi, sezeryan günü alanları düşünemiyorum Allah kolaylık versin
Fatma1- Nurr_22_22 yok artık daha neler ya😅 zaten özelde doğuruyorsun o kadar para veriyorsun saati sanki biz belirliyoruz şu saat olsun diye😅
Nurr_22_22 Fatma1- öyle de zaten saat 3 te belli oldu doğum olacağı zaten normal doğum değil niye bekleyeyim dimi 😁
Sm135 Glteyms hiç korkmayın korkulduğu gibi asla değilmiş ki ben kan aldırmaktan korkan bir insandım😅
Ftskty Glteyms benimde ilk sezeryanım acil ve zorunluydu bebeğim kakasını yapmıştı. Anlamadım bir şey ama 1 aydan daha az doğumum var oda sezeryan bu sefer çok korkuyorum
Ftskty Glteyms devlete mi takipliydiniz? Ben özele gidiyordum fiyatlar uçunca şehir hastanesine geçtim ve onların ihmali yüzünden oldu
Bebisannneessi Glteyms sabah 8 buçukta muayeneye gittim, öğleden sonra 2 de acil sezeryana alındım, 5 buçuk saat beklemisim ama o saat geçmek bilmedi insan çok stres yapıyor
Temam Glteyms rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin insallah . Benim de 2. Sezaryanım olcak ilde hiç bir korkum yoktu ama bunda bir korku oluştu ya bir şeyler ters giderde uyanamazsam diye bir korku var içimde neden oluştu bilmiyorum ilk çocuğumu arkamda bırakıcağım diye korkuyorum galiba onun etkisi . Ya bana bir şey olursa o ne yapacak düşüncesi hiç aklımdan çıkmıyor 😏
Glteyms Glteyms evet ikiside devlet hastanesi benimki ihmal değil günüm geldiğinde ben gitmedim hep kayananm gorumcelerim yüzünden oldu gitme sancıların başladığında gidersin benimde sancılarım yoktu durum bu noktaya geldi normali beklerken sezeryan oldum