Ebrarabla_06 Meoss kız bir aydan az kalmış sağlıklı olsunlar da 😊bebek ne zaman gelmek isterse o zaman geliyorlar biran önce gelsinler
Meoss Ebrarabla_06 aynen sağlıklı olsunlar da hayırlısı neyse o olsun 9 ay dır bekliyoruz azcık daha bekleriz😇
Ebrarabla_06 Meoss Yok canım benim normal doğum yapamadım 11 saatlik sancı süresinin sonunda gebelik zehirlenmesi Yaşadım ve acilen sezeryana alındım Tansiyonum yüksekti bebeğim 39 + 4′te doğdu 3 200 kilogram doğdu tam zamanında vaktindeydi 6 santim açılmayla girdim ameliyata
Ebrarabla_06 Kanalize Amin amin sağlıkla büyüsünler Gerçekten de öyle oluyor insan dakikaları sayıyor bazen☺
gokyuzununogrencisii Ebrarabla_06 yaaa maşallah doğum yapmışsınız darısı bana tüm hamilelere 🌸💖 son 123 gün 💜
Ebrarabla_06 gokyuzununogrencisii Amin amin inşallah canım benim en güzel doğum sizleri nasip olur hayırlısıyla artık sayıları düşmenize de az kaldı hayırlısıyla canımın içi
Ebrarabla_06 gokyuzununogrencisii senin tatlılığın canımın içi ❤Cümlemizden de razı olsun inşallah canım benim😘😍
Ebrarabla_06 Handan-Ince çok şükür canım benim çok şükür Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah canım benim😘😍
Ncn Kizlar ben doğum yaptım , güzel kızım yanımda uyuyor 🙏❤️🧿 Herkes sağlıkla kucağına alsın insallah 😘😘 Doğumdan korkup kafanıza takmayın gervekten de planlı olmuyormuş ve bebiş nasıl gelmek isters öyle oluyor hayırlısı ile 👋👋
Ebrarabla_06 Ncn çok şükür canom benim Rabbime şükürler olsun inşallah canım benim gerçekten bebek nasıl gelmek isterse öyle geliyor peki annelik nasıl gidiyor
Ebrarabla_06 Minikkush9496 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim😘 hayırlısıyla çift sayılara düşmeyi nasip etsin inşallah canım benim😘