caglayaman Ya şuan uzanıyorum bişey karnımda geziniyo elimi bacağımı anlamıyorum çok güzel bi his herkes uyuyo sizle paylaşmak istedim:))
bdenerigokce caglayaman 36+2 yim pat diye bi uzattı ayağını bugün noluyor dedim 😂 ayağı gibi düşünüyorum yani bilemedim😂
Esracmmm caglayaman evet gerçekten güzel ama bazen diyorsun bi dur artık yerinde tepinme diye çünkü canın acıyo
hulyaca caglayaman Biz şu an 35+2 ile can acıtan hareketler yapıyoruz 🤣 ahh falan diye ani tepkilerim oluyor bu ara 🫣😮💨🤣
Kubragnssvr63 caglayaman ilk hareketleri ne zaman hissetmeye başladınız acaba bende 21.haftadayim ama henüz hissetmiyorum malesef 😔
melektpcu Kubragnssvr63 bende 21. Haftadayım hissetmedim henüz 22. Haftada hissederiz diye ümit ediyorum çokta istiyorum merak ediyorum hareket etmiyor diye korkuyorum da ama normal olabiliyor yani ☺️
Kubragnssvr63 melektpcu buraya yazdıktan sonra ufak tekmeler hissettim 2 kez sanırım yavaş yavaş böyle başlıyor çok güzel bir duygu en kısa zamanda da daha güzel sık olarak hissederiz inşallah ❤️🙏