glsmogrtmn Kızlar Perşembe sabahı doğumum var lütfen dua edin🌸 Ben kızıma kavuşacağım inşallah 💗 Rabbim herkesi sağ salim kolayca evladına kavuştursun, evlat isteyenlere de Rabbim nasip etsin , kucaklarını evlat kokusuyla doldursun inşallah. 🙏🏻
Nrylyl glsmogrtmn yaaaa çok sevindim bitirmissin şükür ayları benimde 87 gün var daha benimde kızım olacak Rabbım hayırlı sagliklica kucaklarimiza almayı nasip etsin bebisi öp çokça 😊😊
Mavi-koltuk Bende kızımı bekliyorum normal olacak inşallah 38.haftadayız çok heycanlı bir bekleyiş hayatımın en güzel günleri. Sizde en güzel en kolay ve hayırlı şekilde kavuşursunuz inşallah
glsmogrtmn Mavi-koltuk İnşallah biz de bugün 38+6′yız yarın tam 39 oluyor ya o zaman da sezaryenle alınacak benim bebe makat geliş o yüzden. Sizi de Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.🌸🥹
glsmogrtmn Nrylyl Maşallah Rabbim bağışlasın en Güzel günlerdesin canım hazır daha karnında vaktiniz varken çok güzel geçir bu zamanlarını yavrunla. Biz finale geldik artık, insan hem üzülüyor tek bedende olamayacağı için hem de kokusunu alıp dokunabileceği gün geldiği için de seviniyor. Çok karmaşık bir şeymiş bu gebelik 🌸🥹 Rabbim vakti geldiğinde seni de kolayca yavruna kavuştursun.
glsmogrtmn Aaa122 amin inşallah, 38+6′yız bugün yarın 39 doluyor o zaman alınmış olacak. Maalesef zorunlu sezaryen olacağım ben bebeğimin makat geliş olmasından dolayı. 🙏🏻