__mom Ben dönerden tiksindim normalde çok severdim ama kokusuna bile tahammül edemiyorum hazir gıdalardan tiksindim yiyemiyorum paketli gıdalar 🤦♀️
Blueberry0 __mom ilk zamanlar herseyden hatta eşimden bile tiksindim HAJDJDJDJFKDK sadece haşlanmış yumurtadan tiksiniyorum ilk zamanlardan kalma oda. kokusu tadı bana balık gibi geliyor nedense midemi bulandırıyor.
__mom Blueberry0 bende afedersiniz yatak odasına geliyordum kokuyor diyip yatmiyordum adam beni birakacakti en sonunda😂😂
Gkces09 __mom aklına gelebilecek her şeyden 😂 soğan, sarımsak, tavuk, et, baharatlar, salça, balık, ekmek, su, kırmızı biber… Bu böyle uzar gider 😂😂
Mebus __mom et ürünlerine bayılan biriyim hiç ayırt etmem yerdim ilk zamanlar bi tiksinmiştim göresim gelmiyordu 4. Aydan sonra düzeldi şuan yiyebiliyorum tekrar
Yenianneperci35 __mom kaçıncı haftanız? Ben de türk kahvesinden🤦🏼♀️ Normalde gün içinde 3 fincan içerdim ama hamileliğim başladı kokusunu dahi dayanamaz oldum. Şükür 27. Haftadayız yavaş yavaş alışmaya başladım🙏🏻
simaymasalim __mom et balık tavuk makarna mantı ay sevdiğim herseyden tiksindim bu sandıklarımın her türlü yemeğinden tiksindim 😢
tugcesakzci __mom belki şaşırtıcı ama hiç bir şeyden tiksinmedim henüz 25+1 olduk. İnşallah kalan süreçte de tiksinmem
bdenerigokce __mom şimdi düşündüm de hiç bir şeyden 😂😂😂 yemek konusunda her şeyi yerim 😂😂 ilk başlarda tavuk, yağın kızarması ve salçadan bulandı ama geçti sonra 😂😂