Kubraaaslan Bebişler rahim filmi çekildikten sonra kan gelmesi agrı olması normal mı bir de doktorum antıbıyotık yazmıs soramadım daha neden yazdıgını da yazan eden oldumu
12344_S Kubraaaslan bende çekildigim gün ve 3 gün boyunca kanamam devam etmıstı çünkü rahım duvarı zedelendıgı için antibiyotik . Enfeksiyon kapmamak içinn iç muhakkak 🥰
Sibelalagoz0 Kubraaaslan bende 1 hafta önce çektirdim kan geldi ve antibiyotik verdi kullandım bi zararı yok enfeksiyon kapmamak için veriyorlar
Mavideniz26 Kubraaaslan bende gecen hafta rahim fillmi cektim hic agri olmadi sadece sivi bosaltirken sezeryan yerimde kasiklarimda adet sancisi gibi biraz agri oldu durdu hemen kanamada olmadi. Siz nerede yaptiniz? yaptiginiz yere gore de degisir aslinda
ems1 Evet cnm normal ben ağrı kesici alıp uyumuştum biraz kanama ve sızı olmuştu baya gün boyu yatmıştım
Kubraaaslan Mavideniz26 Ben dış merkezle anlaşmalı bi özel hastanede yaptırdım internetten bakınca da kullandıkları cihaz nedeniyle kanama yapabılırmıs galıba
Kubraaaslan Dayanılmıycak bi ağrım olmadı çok şükür çünkü reglı agrıma benzıyodu ilaçsız halletmeye calıstıgım için bedenim alıştı galıba o agrıya 😀😀