rmysacobn Bende 7+1 haftalık hamileyim aşırı mide bulantısı var bende de onun haricinde iyiyiz şükür 🥰
Tazeannevebebegi Bsrbsr sabahları ölüyorum mide bulantılarım yüzünden ama az bi şey çıkarınca rahatlıyorum gün içinde olmuyo sadece deli bi baş ağrısı peydah oldu kaç gündür delirtiyor beni
Tazeannevebebegi Ozqeeeee Pazartesi duyacağım inşaallah geçtiğimiz Perşembe gittim duyamadım bakalım bu sefer duyacağız inş canım 7+0
Ozgektn Tazeannevebebegi seni takip ediyorum canım ayni şeyleri yaşıyoruz dualarımdasın bize haber vermeyi unutma
Nezahatozen 8+5 iz bugün neden se çok şükür iyiyim düne kadar miğde bulantısı devamlı vardı bugün bütün günümü çubuk krakerle geçirince iyiyim
Dderryaa Ozqeeeee bende sana yazarım yarın sabah 9buçkta idrarını sıkıştırarak gel diyor o yüzden sabaha alıyorm😂
Gozde_coskun Merhabaa 😊 7+5iz. Dün doktora gittik kalp atısını duydum .hıcbır sorun yok şükür. Bende sabah öğürmesınden baska bırsey yok kızlar
Edaaaaaaaa Gozde_coskun meraba bende 7+5 im herkez kasık agrısı diyor bende hıcmyok öyle bir ağrı sizde var mı
Gizempecenek32 8+1den Merhaba bende de geçmeyen bulanti var.birde aşırı yorgunluk hissi inşallah en kisa zamanda geçer.
Mihrimahirem Edaaaaaaaa dün bende de oldu kaşık ağrısı araştırınca bu haftalarda rahim kendini hazırlarmış bu yüzden oluyormuş kasık ağrısı, ama şiddetliyse gidin diyordu.
Dderryaa Ozqeeeee canım benm bebiş öne geçmiş önden gidiyoruz sıkıntı yokmuş ama kalp atışını duyamadam 12.haftadan sonra dinleyebilirsinz dedi