Burcux Kızlar 22.haftadayım çok sık idrara çıkıyorum 15 dakka da bir geliyor randevuma daha var o yüzden Merak ediyorum
1850 Burcux hamıle kaldıgımdan beri bnde sık gidiyorum 32. Hafta bitti şuan .doktorum normal dıyor. İdrarınızı yaparken yanma olmuyosa enfeksiyon yoktur ama sız ynede gıdınce sorun doktorunuza
Nergs199 Burcux idrar yollarında iltihap vardır büyük ihtimalle.idrar tahlili ve kültürü yaptırın orda çıkar .eğer çıkmazsa bişey idrar torbasına baskı yapiyordur kese
Feeling07 Bende 15. Haftamdayım hiç böyle olmazdı yarım saate bi tuvaletteyim bi sorun varmıdır merak ediyorum bende :/
Senayemre Tüm gebeliklerde var canım artk geceleri wc ye gözüm kapali gidiyorm acamiıyrm gece bile 5-6 defa gündüz hic söylemim daha karnın büyüdükce bebekte dönmüş oluyor baskı yapıyor daha cok cıkıyosn 33+5im😏
Deletedmom58 Yanma, kaşıntı gibi durumlarda varsa sistit olmuş olabilirsiniz. Kontrolünüzde bi idrar tahlili baktırın. Bol su için idrar renginiz koyu olmasın. Çamaşırlarınızı ütüleyerek giyinin.
Burcux Deletedmom58 idrar tahlili istemeyi düşünüyorum bende çok kafamı karıstıryo bu durum başka bi şikayetim Yok çok şükür
Mls Burcux bence değil canim bende öyleydim ve hala öyleyim şimdi daha da sık gidiyorum tekmeliyor orayı çünkü 🤭
Senayemre Burcux yok erken degil canım ben hamileligimn ilk baslarından böyleydim bu sıralar daha da artti normal yani korkma ama kendini susuz da koyma sürekli su tüket idrarin rengine dikkat et acık renk olsn sari olmasn
Nergs199 Burcux himm siz yinede bi yaptırın tahlilerimizi ne olur ne olmaz .bnm çok oldu iltihap sürekli antibiyotik kullndim. Şimdi geçti ama .karnım büyüdüğü için şimdi çok baskı olduğu için gdiyorum iki de bir wc ye😊