Zmra-13 Rahim duvarım kalınlaşmış muhtemelen var dedi kan ve idrar verdim başka tahlillerde verdiğim için yarın sabah gidp öğrenicem
Mujmuj-1 Zmra-13 keseyi daha görmezsin canım muhtrmelen6. Hafta gibi keseyi görürsün ama her gebenin farklı oluyor
Sermec27 Zmra-13 bende bugün test yaptım adetim 1 gün geçti benimde ara ara sırt ağrısı kasik ağrısı oluyor çok normal silik çıkmış var gibi adetin kac gün geçti ya da kaç gün var
Zmra-13 Sermec27 benim 1 gün gecikti yaptım hemen bide dün yaptım bugünde kan ve idrar verdim doktor rahim kalınlaşmış muhtemelen var dedi yarın sabah öğrenicem bakalım inşallah
Sermec27 Mujmuj-1 çok teşekkür ederim canım yok ben arkadaşa dedim testin silik çıkmış diye benimki baya koyu çıktı muhtemelen 800 civarı vardır değerim yarın kan vereceğim bakalım 🥰
Bebisannneessi Zmra-13 benimde iki gün geçmişti çok istiyordum dayanamadım test yaptım böyle silik çıkmıştı ve şuan bebegim yanimda uyuyor, sizin için de hayırlısı olsun inşallah 🌸
Nesli46 Zmra-13 var hayırlı olsun önerim hemen doktora gitme kan takibi yap 3000 bini geçince git hayırlısıyla keseyi görürsün insallah
Melliisaa Zmra-13 merhaba öncelikle hayırlı olsun. Bizde deniyoruz benim 27’sinde regl olmam gerekiyor belirtilerinizin aynısı bende var göğüslerde sis tıpkı regl olucam gibi sizde de öyle mi
Zmra-13 Melliisaa Valla bende öyleyim adet olucakmış gibi ağrılarım mahvetti bugün gidp tes sonuçlarını öğrensem rahat edicem inşallah