tgbmerve SevimM18 yaaaaa gözün aydın ay çok sevindim rabbim keseyi içindeki bebeği kalp atışını da duymayı nasip etsin,ne dicem geçen hafta perşembe benim 2.60 çıktı ben negatif olarak düşündüm , sağlık ocağı Dr u dediki var olma ihtimali var cok yeni demişti 2 gün sonra cumartesi idrarda pozitif i görmüştüm
tgbmerve Pazartesi kan ver tekrar demişti Dr um 160 çıktı, bugün çarşamba tekrar verdim 295 çıktı beta, cuma tekrar gel dedi kan için sonrada kadın dogumcu bebeği görmek için randevu oluşturacak❣️
tgbmerve SevimM18 korkma korkmaaaa 2.60 tan 4. Gün de 160 çıktı, olacak inşallah sen gönlünü ferah tut, nohut ye tahin ye , kuru fasulye, kepekli ekmek , meyve sebze et , tavuk yeme artacak bak gör canm
SevimM18 Yeniannis-s doktor normalde 5 altını negatif sayıyoruz biz dedi ama bu degeride yok sayamam dedi yükselmesini bekliyelim dedi inşallah yukselir
ElaEge SevimM18 benimde 2 küsür çıkmıştı negatifti kuruma çizgisini görmüşümm inşallah yükselir değeriniz
SevimM18 ElaEge ben hep aynı hastanede veriyordum sürekli kan testimi 2.30 çıkıyordu başka değer çıkmıyordu hastaneye sordumda hastanenin vermiş olduğu değer 2.30 demişti başka hastanelerin verdiği negatif değer farklı oluyormus ilk defa bu ay 3.20 cikti
tgbmerve SevimM18 benim hep <2 çıkıyordu negatifken Dr 2.60 ı görünce beni 4 gün sonra çağırdı tekrar kan icin , ümit var ol Dr lar anlıyorlar, moralini yüksek tut, elini karnına koy bol bol dua et annesi❣️güzel haberinide yaz buraya lütfen
SevimM18 tgbmerve haftayabgel dedi ama dayanamıyor yaringidip yine kan veresim geliyor dua ediyorum hep 😍😍😍
tgbmerve SevimM18 😆😅yalnız değilim onu anladım bende çok sabırsızimdir ama işte beta yi doğru takip edebilmek adına istersen cuma ver yine aynı saatte iki günde bir veriliyor hergun verilmez😅😅 , bende cuma vereceğim sonra tekrar istemediler
SevimM18 tgbmerve vallaha verdim kanı gece hiç uyuyamadım birazda olsa yukseldini görmek istiyorum 😂 eğer yukseldiyse haftaya kadar başka kan vermicem 😂
tgbmerve SevimM18 Allahım hayırlı uğurlu olsun Allahım sağlıkla afiyetle kolaylıkla kucagina almayı nasip etsin sabırsız anneee seni,