mimar_anne Cerennx anne sütünden su ihtiyacını karşılıyor verme canım zaten midesi çok küçük suyla doldurmak hiç mantıklı değil
Temmuz2021 Hayır verilmez su hemşireler sıkı tembih etti.Youtube de Osman gönülal var ay ay nasıl davranmamız gerektiğini anlatıyor ben ordan faydalandım büyükler herşeyi yanlış biliyor onu farkettim.
Tatar59 Bu konuda büyüklerle o kadar cebellestim ki anlatamam. Sadece onlar varken ver derlerse verdim yoksa vermedim. Çünkü verilmez diye defalarca anlattım ama asla anlamadılar anlamıyorlar. Sanki bebeğe işkence yapıyormusum gibi muamele ediyorlardı
neanladinyurdagull Cerennx ben vermiştim ilk çocuğumda 1 çay kaşığı kadar ikinciye hamileyim yine aynı ölçüde veririm büyük ihtimal
Damlacaa Aya kadar vermedim ama dilini damagini hep islattim su ile kaynamis sogumus suya minik parmagimi batirip suruyldum agzina. Bir de düzenli olarak pamukcuk olmasin diye karbonatli su ile siliyodum
Damlacaa Anne sutunde zaten renksiz su gibi olan kisim su ve seker ihtiyacjni karsiliyor sonra koyulasop yaglaniyor sut bebek emdikce o da gida gibi dusun mamada alsa ordanda aliyor su ihtiyacini ekstra bisi verme ihtiyaci yok inan