zengooo Kizlar ya ben ilik su ile dus aliyorum orasi tamam ama karnim banyo yaparken cok sertlesiyo suyumu sevmiyo benim.kizcem.anlamadim ki sicak soguk ilik hepsinde sertlesiyo
Beyzanrrr zengooo alakası yok genellikle anne karnındaki bebekler çok rahat eder duşa girdiğimizde bnmde öyle oluyor
Hatice_70 zengooo ben suyu ne tarafa tutarsam diğer tarafa geçiyordu 😂😂 dediğiniz gibi de sertlesiyordu büyüdükçe geçiyor bence benim şuan olmuyo
KuzeyinAnnesi10 zengooo 28 haftadayım benim de suya girince snaki bi yere toplanıyor böyle büyüyor karnım duşta 😂
Melek2845 Şuan 32. Haftadayim elimden gelse duştan çıkmicam vücudum gevşiyo aksine o kadar iyi geliyo ki hem bel hem kasık agrisina
aaallegraa Sertleşiyor. Suyu nereye tutarsam oraya toplanıyor deli şey 😋😍 beni inanılmaz rahatlatıyor sıcak su. Gebelik okulunda ebe söylemişti ağrınız %60 sa sıcak su %30a indirir demişti. Vallahi öyle 🤗
Esracigdem zengooo duşta karnınızı oksutorsanız bebege provake etmiş oluyorsunuz kasılmaları tetikliyormussunuz yani