1Tugbaa123 Sebebini bilmiyorum ama özellikle sağ kaburgam (göğsümün altı) inanılmaz ağrıyor her gün. Artık dayanamıyorum. 21 haftalık daha. Biraz daha büyüyünce napıcam.. varmı önerisi olan bu kaburga ağrısına. Ayrıca bu durum neden olur
Ilba_34 1Tugbaa123 bende genelde sol tarafıma yatıyorum ve bahsettiğiniz gibi göğüs altında kaburgam batıyor acıtıyor sebebini bilmiyorum burada bekleyeyim
ayisigi12 1Tugbaa123 bebek büyüdüğü için baskı yapıyormuş ve bunun da bir çaresi yokmuş maalesef. Benimde genelde sol göğüs altım ağrır. Oraya ağırlık vermemeye çalışıyorum. Kolumu kaldırıp gerince biraz rahatlıyor bide yağ ile masaj yapıyorum ama geçici oluyor tabi.
Gamzeramo 1Tugbaa123 kiz 2 haftadir benimde var ne oturabiliyom ne yatabiliyom üstüne ben oksurmekten agriyo saaniyodum sag kaburgam benimde be hic gecmiyo
Deletedmom_103 1Tugbaa123 baskı yaptığı için ağrı yapıyor 33 haftalığız arada nefesim bile kesiliyor çaresi yok
1Tugbaa123 ayisigi12 magnezyum kullanmak ağrılara iyi gelir diyorlar. Doktoruma onu sorup kullanmaya başlıcam
Lafayette 1Tugbaa123 bağ dokular ayrılıyormuş, yapılcak bisey yok. Ben yuruyus yaptigim esnedigim gunler biraz daha rahattim o kadar
Aydemi 1Tugbaa123 riskli bir gebelik değilse spora hamile platesine gidin bence. Benim de sağ tarafımda skolyoz var ve sırtım özellikle akşamları çok ağrıyor. Resmen batıyor kürek kemiği kısmım. Spor beni çok rhatlatıyor.