Songulum Hadi beraber bekleyelim mutlu haberleri bir birimize verelim 🥰neler yaptınız bu ay yumurtlama ne zaman oldu ben bu ay hamile kalmaya yardım eden bir çay kulandım inşallah işe yarar😍🤲🏻
777_elf Songulum benim bat 4 , 22 ekim yumurtlama yakaladim birde sogan kuru yaptim 15 gun boyunca ama zaman durdu sanki 😅
Gkces09 Songulum bat 6 kasım. Ovülasyon testiyle takip yapıyorum bugün kasıklarımda batma ve aşırı akıntım var ama testte pik değil sadece önceki günlere göre daha koyu ☺️
777_elf Songulum insha’Allah her isteyenin yuzunu guldursun allah 🙏🙏🙏🙏 siz nezmaan yumurtlama gordunuz
Songulum 777_elf bilmiyorum bu ay yumurtlama takibi yapmadım 1 gün aşırı ilişki oldu inşallah yumurtlamayı yakalamışızdır ❤️
Mavispembis1_ Benim bat 1, bazen 2 değişiyor. Bugün yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçti erken gebelik yaptım ama negatif 🫠 1 kızım var 2. Yi istiyoruz ilk denememiz bakalım 🤔 psikolojik belirtiler yaşıyorum çokça 😂
Songulum Mavispembis1_ benim de 1 kızım var 2 ti istiyoruz 8 ay oldu deniyoruz olmuyo rabim inşallah tez zamanda nasip eder bekletmez beklrmek çok zor kızım da 2 yıldan sonra oldu
Mavispembis1_ Songulum inşallah valla insan çok stres yapıypr Rabbim kucağınızı doldursun 🙏🏻 ilk denemem olmasına rağmen aşırı stres yaptım
_Mother_ Gkces09 yaa demi beyin yanıltması oluyor hepp benimde şuan hamile olmam mümkün değil ama görsen kaç aylık gibi belirti yaşıyorum barmagim ağrısa ona yoracam 😂😂😂