Aslında 7 Eylül’de doğurmuştum ama hiç yazmaya fırsatım olmadi neyse hemen anlatmaya geçeyim
6 Eylül aksami hastaneye gittik 42. Haftaya giriyordum resmen 10 aylık hamileydim yani 😂 çıkmak istemiodu hanımefendi net ve ultasonda baktılar sancım hiç bir şeyim yok bebeğin kilosundan dolayı sezeryan diye fusunuyorlar ama ultrason kiloyu kesin doğrultuda olcmedigi için beklioduk, o gün akşam esimlr gezdik araba yıkadık ve sabah artık eşime kalk doktora söylesin görümcem hemşire ben artık digurucam yetti canıma diye tutturdum 3 saat doktorun gelmesini bekledik ve birden görümcem yazdiiii kiii hemen gelin doktor hemen alicak siziii bizim elimiz ayagimiz titriyor hazırlanıp hemen çıktık herkrsr.haber veriyoruz bir yandan aileler gelio hastaneye gittik heycanla yolda eşim ağladı ben güldüm 😂 öğle arasiydi bekledik sonra EKG derken hemen kadın doğum servisine alıp hazırladılar beni sezeryan olacağım için idrar torbasi takıldı ama o kadar berbat bir ağrı yaşadım ki o ağrı ile 4cm acilmam ve sancılarım olmuş 😂 oetisan haldeyim doktor hemen acil seseryan dedi ameliyathanrye alıp hızlıca hazırlanırken hemşireler doktor falan ben acidan kendime gelemiyorum çok sancı cekiodum anestezi yapıp hemen ameliyata başladılar normalde iki dakkada yapılan diye anlattıkları sezeryani bana 1 saat gibi geldi sancifan yorgunluktan bir yandan kusma istekleri baş dönmeler geçirdim geceden yemek yemedigim için 😂 ameliyathane buz gibi bundan dolayı titriyorum ve birden hemşire bu sırada karnımın üstüne bir bastırıyor anlatamam normalde yaşanmaz bu olay çok ama benim kizcem yerine düşkün cikmio aşağı inmio mecbur bastırıp çıkardılar ve maalesef suyum çok olduğu için içinde kafasını net goremeden torbayı patlattı kızım biraz su yutmuş geç ağladı😔 ağlama sesini bekliyorum duyamadım o an o kadar kötü ki Allah kimseye yaşatmasın sonra.bir ağladı sesi güzelim nefes aldım resmen aglio ve bana yaklaştıkları an sustu meleğim o an ağlamaya başladım işte o an gerçekten insan hayat yaşamaya değer artık diyor 🥺 sonrasında ameliyat bitti ve beni servise alırken kızım 2 gün küvezde kaldı su yuttuğu için ciğerini gözlem altında kontrol ettiler annesi gelip rmzirecekler demişlerdi hemşireler ki brndr kızımı görmek istiodun sütümü sağıp vermek istemiyorum hemen ayaklandim 2 gün yanına ben gittim kızımın inanır mısınız Allah im öyle güç verdi ki koşa koşa gittim resmen o halimle hemen 2 gün sonra çıktık beraber hastaneden kızımla çok şükür bugün 1 buçuk aylık ve herşey yolunda baktıkça aglayasim grlio her baktıkça şükürler ediyorum Rabbim e isteyen herkese versin Allah im 🥺❤️