Eslem2112 Kizlar ben ilk 22 ye yeni girmiştim galiba ilk kızımı aldım tabi şimdi ikincisini bekliyoruz 24 te de ikincisini alicaz inşallah bu sefer anneliği zirvede bırakıp sadece iki cocuk annesi olmayı planlıyorum 🙂
gokyuzununogrencisii Eslem2112 ilk 19 yaşında kızımi kucağıma aldım 5 yaşında 💖 şuan ikinciyi bekliyorum 24 yaşındayım 😍
birLinaannesi LavinsMom ayyy benimde öyle olacak Allah nasip ederse 🥹❤️ Mayısta doğuracağım. Kendimde mayıs doğumluyum. 13 mayıs🙏🏻🥲
KamilKamil ilk cocugum 18 yasima gectim ve 4 gunden sonra kizim oldu 21 yasimda ikinci oglum oldu suan 30 yasindayim ve ucuncu ogluma govusmaqima tam 16 gun🤭🤭🤭🤭
melisinmutfakblogu Eslem2112 ilk bebeğimi 26 yaşıma girdikten 15 gün sonra kucağıma aldım ikinci bebeğimi 27 yaşın bitmesine 3 ay kala alacağım 🤣
Seymoshh Eslem2112 22 de 23 te 29 da 34 şimdide 35 te anne olacağım inş🤲🏻 bu süreçte okul hayatımda oldu iş hayatımda oldu ama 3.den sonra işi bıraktım çocuklarımla ilgilendim kalabalık aile severiz eşimde çok destekçi hem çocuk bakımı hem ev işlerinde sağolsun🤲🏻
Daisy0000 Seymoshh Ay maşallah 5 kardeş ne güzel.. Eşimin hayali ama bende tık yok 😅Sezaryen beni yamulttu 😅 2.çocuğu bile zor düşünüyorum