Mavideniz26 Neden sağlıklı olduğumuz için , tüp bebeğin tutması imkansız olsun diyorsunuz ki ?
Bi tanıdığım var 4 çocuğu vardı. Bi tanesi vefat etti hasta oldu. Meğersem çocuk doğuştan hastaymış ama aile de hiç bi hastalık yok diğer çocuklar gayet sağlıklı anne baba akraba evliliği değil. Her neyse aile çok korktu ve tüp bebek yaptırmak istedi.
Süreçleri Normal bi şekilde ilerledi yani Cinsiyet Seçtirilmedii kromozom bakılmadı. Embriyolog , annenin babanın genetik testine bakmış ve gerek yok demiş
İki tane embriyo transfer edildi bi tane kızı oldu.
Kalan embriyoları hala duruyor 8 adet.
Bu arada normalden tam 4 kere hamile kaldı çocukların üçü hayatta .
Ben bi doktordan duymuştum bazı kadınların rahmi genetik olarak xy kabul etmiyormuş bunun da bi açıklaması yokmuş mesela annesi de hep kız bebek doğurmuş kendisi de kız doğuruyor gibi .
Bide Rabbim diyor işte gitsen Tüp bebek yaptırsan da garanti değil . Hiç gebelik olmaz . Ben istemesem olmaz diyor . 🤲🏻
Bu tanıdığım aile özellikle cinsiyet seçtirseydi belki Allah diyecekti hiç vermiyorum ve gebelik olmayacaktı ama oldu ve tıpkı sizin gibi önceden normalden hamile kaldı ve oldu . ❤️
Tüp bebek de gebelik hemen oldu hemde ilk denemede .
Yani arkadaşlar kısacası cinsiyet için gitseniz bile Rabbim yok diyorsa olmuyor bende tüp bebek annesiyim bir tane kızım var Elhamdüllilah 🤲🏻 İstanbul’da tüp bebek yaptırmıştım ve sonra normalden hamile kaldım ve cinsiyet için bunlara girmenizi hiç önermem tüp bebek zorlu süreç … Bide Kıbrıs mı ?? Asla güvenemem
Normalden denemek en güzeli
Tabi çocuğu olmayanları anlarım yaptırsınlar Rabbim kolaylıklar versin ama sırf cinsiyet için bu eziyete değmez Rabbim ters düz ediyor işte ve vermiyor Tüp bebekde olsa .. yani o dışarıdan bi cisim değil sizin yumurtanız eşinize ait parça .. Sadece Rabbim ders vermek istemiş yanlış anlamayın ama böyle 🤲🏻❤️