Blueberry0 Hemsirees55 Allah yardımcın olsun canım sağlıcakla gelsin inşallah minik💕Hayırlı ve kolay bir doğum olsun inş
Mervekipk Hemsirees55 Allah ikinize de sağlık versin inşallah kolay ağrısız sızısız geçer kucağına sağlıkla al
Esraesraaa Allah yar ve yardımcınız olsun. Sağ salim kucağınıza alın. Darısı bizlere inşallah dualarınızı bizlerden esirgemeyin. Son 14 günümüz inşallah 🤲🥰
Fatmanur880- Yaa öyle mi hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah canım benimde yarın sezaryenim var tabi ben fazlasıyla heyecan yapıyorum ☺️😆😘
MervEfehan Allah yardımcınız olsun kolay bir doğum diliyorum sağlıkla sihatle kucağına alırsın inşallah 😊
Aslibse 17 gün önce sezeryan olan biri olarak söylüyorum hiç korkma ne kadar korkma sakin ol yazsak da buraya boş biliyorum içindeki endişeyi korkuyu alamayız ama inan hiç korkacak bişe yok nasıl oluyor ne oluyor anlamadan bebek kucağın da oluyor
BusraDeniz47 Kendine stres yapma inşallah bu günlerde geçecek kucağına aldığın an unutacaksin herşeyi Sağlıkla gelsin inşallah minnoş💕
xbebegimx Hemsirees55 bnmde sabah sezaryen olcak hem korkuyorum hem heyecnli , insallah sag salim bebeklerimize kavusuruz🌸
xbebegimx Hemsirees55 bnm bbek sabahi beklemedi acil aldilr sukur ikimz de iyiz genl anestzi oldm ilk kalkis zor ama geciyr darisi sna insallah
1ciftyesilgoz Benim de haftaya çarşamba 🥲 çok heyecanlı ve gerginim. İnşalalh çok güzel pozitif bir doğum olur şimdiden tebrik ederim 🙏