Arkadaşlar selamün aleyküm ben doğumdan çıktım şükür bende bebeğimde iyiyiz epidural oldum beni öyle korkutmustuki etrafimdakiler inanın anlatamam yok hissettim de yok uyusturmadilarda inanın ben basardiydam herkes başarır ben biraz boylu ve kilolu olduğum için üç kez belimden iğne yaptılar fakat iğne istedikleri yere ulaşmadı kilomdan dolayı en son biraz büyüğünü getirdiler ekip cidden çok şahaneydi belimden iğne yapılırken beni baya sakinlestirdiler ben biraz kafalarını sisirdim tabi önce ona rağmen çok çok anlayışlı ve iyi davrandılar elimi tuttular herşeyi aşama aşama anlattılar neyse belimden ilacı veirirken zaten beş saniye de kalcamin ısındığını farkettim dedim sıcak oldum evet bu çok iyi dediler tabi hala ya hissedersem neolacak diye diye bunaltiyorum sonra bacaklarım karincalandi ısındı hemen yatırdilar bacaklarimi kaldır dediler sonra birini kaldirabildim tmm dediler bu arada yüzume gelen örtüleri örtmeye başladılar derken ben uyusmusum doktor cımbız gibi biseyi gösterdi bak bununla etini cimcikliycem hissediyomusun dedi yoo dedim cimbizi hissetmiyosan ohooo tmm dir dedi başlamışlar ama ben cidden bişey hissetmiyorum hani diyolarya dokunmalari filan hayır onları bile hissetmedim beş dakika bile olmadan doktor sadece midemden bastirmaya başladı bebek geliyor korkma dedi sonra zaten ağladığını duydum oksijen filan verildi agliyodu sordum nasıl dedim gayet iyi annesi dediler şükürler olsun ama dediğim gibi kilolu birisi olduğum için dikislerim de uzun sürdü biraz sadece son anda dedim acir gibi oldu karnım dedim artık çıkıyorsun ondandır piskolojik dendi ayilma odasında bekldim sonra bebeğim de geldi emzirdim sadece canımı acitan kum torbasiydi onuda şükür aldılar şimdi iyiyim şükür bebeğim iyi yanımda rabbim isteyen herkese nasip etsin ama cidden korkulacak bişey yok inanın piskolojik olarak kendize zarar herkese çok teşekkür ederim hepinizi kocaman öpüyorum Allah’a emanet olun