Edaemkl Mitan ya bu doktorları anlamak mümkün değil kalpleri o kadar kötü ki karşısındaki insanları düşünmüyorlar betan az çıksa kimyasal gebelik yok düşük olur vs o kadar benciler ki insanları korkutuyorlar ve o stresle mücadele ediyoruz
Mitan Evet gittim ama o kadar anlayışsız doktordu ki kalp atışı yok Falan dedi moralim bozuk kan gelirse acıle git dedi de bir sıkıntı yok Yok suan
Hilalcr Mitan kalp atışı olmaması normal kese bile hemen görünmeyebiliyor haftaya tekrar gidin inşallah duyarsınız 8-9. Haftaya kadar bile uzayabilir
umrumdadegil Mitan moralinizi bozmayın kalp atışı 7. 8. Haftalarda falan daha rahat duyuluyor başka bir doktora gidersiniz kendinizi şimdiden boşa strese sokmayın
umrumdadegil Mitan 5+2 hamilesiniz şuan tarihe göre kalp atışı için erken yine keseyi görebilirsiniz ama
Mitan Evet eşime soyledım bide yani eğer olmazsa çok üzülürüz kan testim ilk 193 çıktı hamılelık testı yaptım çift çizgi kanda takip edicez dedi oda 1768
Hilalcr Mitan cevaplarını yanıtla olarak yapmadığın için bize bildirim gelmiyor. 6. Haftada görünmeyebilir bekleyeceksiniz doktor ne zaman gel dedi