Minimans Bu benim 2.gebeliğim Bi oğlum var 19.haftada hissetmiştim bu bebegim cinsiyeti henüz belli degil ögrenemedik ama hareketlerini daha hissetmedim ya 19haftaya geldik
AslanKadini Minimans 15 in içindeyim .. hissetmiyorum hatta karnim yok bile 🤷♀️😅 2 hafta sonra cinsiyeti öğreneceğiz insaAllah
Ceylan-kocak Benimde ikinci hamileliğim yarın19 olacaz 18 haftanın ortasında filan hafif hissetmiştim ve bizimde daha cinsiyetimiz belli değil🥰
Ceylan-kocak Minimans bu senenin çocukları pek bi inat utangaç göstermiyorlar😂🤦♀️Bende artık 2 kasımda detaylida öğrenirim gosterirse tabi
mihraveannesii Minimans hiç sanmıyorum kızımda aşırı erken hissetmiştim ilk gebeliğin olduğu halde. Ve 165 boyunda 49la hamile kaldım . Bunda 47 ile hamile kaldım 18+3 üz çok hafif hissediyorım kızım bu haftalarda aşıro hareketliydi sanırım bebekle alakalı
Minimans Sedefkitir12- maşallah ya ben çikolata yiyorum içiyorum ama yok hissedemiyorum acaba diyorum cinsiyetle mi alakalı bişey bu hareket hissetme işi
ececan2006 Minimans ilk gebeligimi 17. Haftada 2. Gebeligimi 15. Haftanin sonuna dogru hissettim dr a sordum karin bolgem de az yag var benim onun icin normal erken olmasi dedi