B-Y94 Canlarım biliyorsunuz yoğun olarak 2 gündür post açıyorum bide bat bekleyenlerle sıkı iletişimdeyim 😂 resim yüklemesini ilk defa yaptım umarım açılır. Normalde ışığa doğru tuttuğumda yada dikkatli baktımda gölge çizgi görüyorum bi bakın bakalım 🥰 çoğunluk ne derse artık 😂
ressamanne_ B-Y94 canım naçizane tavsiyem böyle erkenden yapıp kendini strese sokma. Benim adetim 3 gün gecikti testlerimde hep belirgin çıktı gözle görülür hemde, betam 4,82 çıktı sabahına adet oldum. Hiç acele etme bence💌
Kucukmeleg-bklyrm3480 B-Y94 B-Y94 canım bu test çok pahalı bak marketten aldım artı med klasik ama erken testlerden daha önce gösteriyor.adete dört gün kala öyle çıktı 7lira .bu uzun çubuklular yanlış çıkıyor hep gölge veriyor benden demesi
B-Y94 Daisy0000 hahaja akşamdan beri öyle yemin ediyorum şaşı oldum koltuk üzerine çıkıp spot ışıkşardan bile baktım düşün halimi 😂 bende var gördüm o kadar hafif ve silik ki
B-Y94 Yarennasal dimi bende öyle görüyorum yoksa artık lafayı mı oynattım beynim mi bana var gibi gösteriyor şaşı oldum artık 😂 sanırım öyle bende öyle ilk düşündüm canım çok çok yeni diye belki
B-Y94 Kr6543 hayatım napayım yaa bugün hep belim cekti kasıklarım ağrıdı adet olcak gibi dayanamadm 😂
B-Y94 ressamanne_ çok doğru kuzum ama en iyi biz birbirimizi anlıyoruz umut ediyoruz bazen de kendimizi çok dinliyoruz 😢 senin için de üzüldüm ya hem pozitif çıkıp nasıl beta o kadar çıkıyor hele sabahına adet olman 😢
AslanKadini Heyecanınızı anlıyorum ama peşine düşmemek lazım.. akışına bırakın düşünmeyin kendisi vakti gelince bulacak sizi Allahin izniyle..
ressamanne_ B-Y94 hiç sorma kimyasal sandım çok üzüldüm çok şükür değilmiş adete yakın beta öyle çıkabiliyormuş