Babyy21 Merhaba 23 haftalığım. Tekmeleri karnımda hissediyordum ara ara ve özellikle bugün vajinamda hissediyorum resmen bu normal mi acaba bilgisi olan var mı ?
gamzecgr Babyy21 ayakları aşağıdadır o yüzden normal merak etmeyin 28 haftaligim hala ara ara oluyor pozisyon değiştiriyorlar sürekli
minik-02 Babyy21 ay evet geçen bende de öyle oldu bende 22 haftaligim tekmeyi attığı gibi idrarı kaçırdim😂
Premsesko Babyy21 20 haftalığım bu hafta çok vurdu vajinama çok sızı oldu 😢🧿 birde sizde de sertleşme toplanma oluyor mu karında
Smy17 Babyy21 evet çok normal magnezyuma başlayınca geçti ama benim bu vajinada hissetmelerim. Öncesinde çok fazla hissediyordum.
YagmurAyverdi Babyy21 canım nasıl bişey hissediyorsun? Ben 22+5im. Sanki klitoris aşağı sarkıyo gibi ayağa kalkamıyorum. Yatınca geçiyo azcık ayakta kalınca geri başlıyo. Ama çalışıyoruz oturma ihtimalim de yok. Korkuyorum bende. Doktora vs gittiniz mi?
Babyy21 YagmurAyverdi yok gitmedim. Benim o kadar değil de ara ara böyle vajina bölgesine vuruyor gibi oluyor saniyelik sonra geçiyor
Beyzanury1234 Babyy21 bende aynıydım 26 haftada sancılarım başladı rahim ağzı kısalığı çıktı erken doğum riski muayene ol kesin ne olur ne olmaz
hulya_mry21 Benimde çok sık oluyor hareketleri hep alt tarafta öğrendim ki bebek tersmiş o yüzden olur dedi doktor 😊
Beyzanury1234 Babyy21 sancıdan önce baskı oluyordu nst ye bağladım sancılarım vardı dikkat et genede muayene ol
umrumdadegil Babyy21 normalmiş benim çok tuhafıma gitmişti doktor ayaklarıyla vuruyor dedi korkulacak bisey değilmiş 😅
Arzuanne Benimde hep oluyor bir hafta önce göbeğimij üstündeydi bir kaç gündür aşağıda döndü demek ki sürekli yer değiştiriyor oğluş