Slc Yagmurakyurek hangi sehirdesin gel yakın olsak seve seve yaparım geçen bir mevlutte kuran okuyan hoca kadın benim boş bardagimi mutfağa taşıdı bana şu getirdi kocaman kadın abla ddim napyosun hamile hizmet sevaptr sen iste nolur benden iste yaparım ddi Allah razı olsun çok şaşırdım oğluma hamile iken canm helva istdi kaynanam avcunu yala ddi unutmmm
Yagmurakyurek Slc ay güzel yuregine kurban olurum senin ablam ben Bursa’da yaşıyorum düşüncen için çok teşekkür ederim 🩵🥰böle güzel yürekli insanlri görünce içim ısınıyor çok teşekkür ederim düşünmen yeter Allah binkere razı olsun
Slc Yagmurakyurek evlatlarmz sağlıkla gelsinler insallh canm benim Rabbim kimselere muhtaç etmesin bizleri bütün ane adaylari saglikla kavuşsun evlatlarna
_06ogretmenanne Özellikle çok tükettiğim bir şey olmadı. Rutinimde de her şeyi yiyen bir insandım 😄 Ama en çok canım ne çekiyor derseniz tatlı derim 😄 Gebelikten önce tatlı düşkünlüğü olmayan ben şimdi tatlısız duramıyorum. Kendimi frenlemeye calısıyorum hep
karaguzelirem_ Kumpir 😂 en çok aşerdiğim ve halen bıkmadan yediğim tek şey kumpirdir nedenini bilmiyorum ama bir tek kumpir aşerdim 😂 üzerine sosis koydurmadan tüketiyorum tabiki
Kukulikukuli12 umrumdadegil tek bıkmadıgım ve doymadıgım sey. 2 gün yemesem kızartma koksun ayyyy canım istedi der yaparım 🤌🤭🤭
umrumdadegil Yagmurakyurek ay pastaneden falan alsaydınız çok üzüldüm 🥺🥺 tavada tencerede falan da oluyor kek öyle dene bi istersen 🥺🥺
Yagmurakyurek umrumdadegil firindaki kek gibi olmuyor ya tadı tava keki fırınlardada satılmıyor Bursa’da burda davlumbaz firinim var dışı pisirio içi hamur bırakıo herşeyi güzel pisiro bitek keki pisirmior ne yaptıysam olmadı tutmuyor ama bu aralar zeytin canım çekiyor kek arada cekior
mombarbie_ umrumdadegil herseyden alsın diye anası sıkılmadan bunalmadan her sabah kaşar yumurta beyaz peynir ceviz yiyor daha napsin 😅