Altin23 Arkadaşlar bugün randevum vardı unuttum çünkü haftalar önce almıştım. Tekrar randevu alamıyorum çok üzgünüm ağlıyorum şu an aptallığıma 😔😔😔 hastaneye gitsem sıra alarak muayene olabilir miyim kadın doğuma🥺🥺
Kukulikukuli12 Altin23 2 gün önceden mesaj atıyorlar hergün size gelmedi mi 🙄 15 gün randevu alamazsınız. Kaç haftalıksınız? 38 ve üzeriyse bakılıyor ama gidip beklemeniz laızm ne zman alınacahınız belli olmuyor 🥴
hunilimom Altin23 kaç haftalıksin doktorun öyle sistemi varsa bakar sabah 7 de gidip şansını dene bazen kontenjan açılıyor
hunilimom Kukulikukuli12 ben hamile değilim geçenlerde benim de başıma geldi normalde 182 bir gün önceden felan arardı bende tarihleri karistirirmisim unuttum şuan diş için randevu alamıyorum bazen mesaj da atmiyorlar aramiyorlar da
Altin23 Kukulikukuli12 8 haftalık hamileyim 2 gündür bulantılarım yüzünden annem bendeydi temizlik yapıyordu. Dün telefon geldi katılacak mısınız randevuya diye ama hasta olduğum için hiç tarihe dikkat etmedim o an. Sonra bugün randevumu kontrol ederken gördüm kaçırdığımı 😔
Kukulikukuli12 hunilimom aaaa bana da sürekli mesaj gelıyor diye sinir oluyorum. 🙄2 gün önceden başlıyorlar gidene kadar en az 3 kere mesaj 2 sefer mail gelıyor. 🤷
Altin23 hunilimom 8 haftalık hamileyim. Aradılar dün ama çok hastaydım bulantılar yüzünden tarihe hiç dikkat etmedim telefonda bile yarım yamalak anladım söylenenleri. Evim gideceğim hastaneye çok uzak şimdi çok kötüyüm nasıl böyle aptal oldum diye 😔😔
hunilimom Kukulikukuli12 bana da önceden geliyordu ama bu 15 günlük kural gelince değişti mi naptı bilmiyorum çocuklarima da aldım kaç kez hiç aramadilar da mesaj da atmadilar
hunilimom Altin23 şimdi gitmezsen ta bir ay sonraya anca sana sıra gelir 15 gün alamiyorsun randevu da 15 günde anca geliyo ya gidip rica edicen kalp atışını felann duydun mu?
Mikemmelbiranne Altin23 15 gün sonra randevu bulabilirsiniz tekrar ama yakın tarihe vermezler ne yazikki 😑 çünkü aradıkları zaman zaten bunu soyluyorlar gidemeyeceğiniz randevunuzu iptal etmediğiniz durumda 15 gün sonrasina randevu oluşturabilirsiniz diye hatirlatiyolar 😕
Altin23 Reyyan92 değilim 8 haftalık olacağım ilk defa takipli olmak için devlet Hastanesi’ne gidecektim
cokbilmismom Sabahtan şansınızı deneyin ama çok zor çünkü kabul etmiyorlar. Takipli olsanız bir nebze doktorun insafına kalmış ama ilk kez gidecekseniz hiç sanmıyorum randevu versinler