Selamlar sevgili anne adayları ,
Kızımı kucağıma alalı yaklaşık 28 saat flan oluyor şuan yanımda gece boyu uyutmadı minik çok sükür ikimizde iyiyiz dinleniyoruz flan ☺️
Gelelim doğum hikayeme 23.10.23 sabah 8 gibi planlı yatisim yapıldı bazı aksilikler (hastane ile ilgili) nedeni ile öğlenden sonra 14.00 da doğuma alındım gün içerisinde 2 defa ultrasona girdim 23.haftadan beri aşağida olan plesantam dogum günü yukarı çıkmış şaka gibiydi normalde genel anestezi ile doğum yapacakken spinal olmasına karar verildi saat 14.30da ameliyathane getirildim spinal iğnesi vs inanın hiç hissetmedim hatta ilkine göre çok çok iyi durumdaydım sonra sevgili uzmanlar neler yaptıklarını tek tek anlattılar tam 14.37de kızım dünyaya gelmişti hemen bir battaniyeye sarılıp yanıma koyukdu o kadar güzel birşey ki rabbim isteyen herkese tattırsın ınsaallah. Rahim ile ilgili hiç bir problem yasamadim ameliyatim gayet iyi gecti karına bastırılma olayı bi tik can yakiyor onun disinda ayaga kalkmam vs cok iyi yarin taburcu olmayı bekliyoruz müsait oldukca sorularinizi cevaplamak isterim ☺️ karisik ve uzun olduysa affola ☺️