ardenmommy Bacikolar doğmuyo. Sancım çıkmıyor belirtim yok. Cumartesiye kadar doğuramazsam doktor suni sancı verecekmiş🥺 suniden çok korkuyorum. Doğumu ne başlatır nasıl hemen doğururum help 🥲
Moom16 ardenmommy benm için erken 38 yeni olucam ama duydugumm kadarıyla günde 10.000 adım at öbür güne hastanedesin🤣🤣
svgiakgn ardenmommy canım hurma yiyebilirsin squat hareketi ve yürüyüş doğumu kolaylaştırıyor geçen hafta doğum yaptım bende 37+6 haftada 😌
ardenmommy Rabia2023 ultrasonda yanılma payı çok olabiliyor ama 3750 ölçtü ama doktorum 3200 falan doğar dedi bilemedim baciko sen ne istiyorsun
Madam Merdiven inip çık canım benim birde çömelme pozisyonun da eşinin desteğiyle yürü bir diğeri de kapıya çarşaf bağla çömel pozisyonunda asıl çarşafa bunlar ebemin Önerileri açılma ve doğumu hızlandırma
ardenmommy svgiakgn aşkım hac hurmasından çarşı hurmasına kadar yedim çayını bile içtim yoook😂 egzersiz zaten uykumda bile yapar oldum doğmamaya yemin etmiş😂
Ozge_29 ardenmommy 40+2 den selamlar bizde de durumlar aynı ama suniden korkma canım ya çok zor değil bence üç kere suni sancıyla doğum yapmışım ben yaptıysam herkes yapar hayırlı gelsinler:)
Ozge_29 ardenmommy Dördüncü çocuk haberini aldığımız da bizde uzun süreli bi şok geçirdik çünkü korunuyorduk yani biz öyle sanıyormuşuz😂ama olsun yaa şuan da iyiki diyorum heyecanla bekliyorum sağlıklı gelsin🤲