Arzuseen Kızlar grip aşısı yaptıran varmı ? Doktorum önerdi. Bende bağışıklığı düşük olan birisiyim ve hastalandığımda hap falan yutamıyorum midem kaldırmıyor. Doğumumda ocak sonu tam kış zamanı önden önlem almak istiyorum, nerde yaptırıyoruz grip aşısını?
Cgllay Arzuseen hamilelikte ilaç bile kullanmak çok sakıncalı grip aşısını bir araştırın bence yani doktor söylemiş olsa bile daha doğal şeylerle bağışıklığınızı güçlendirmeniz bebek içinde sizin içinde kendi daha risksiz hem de daha saglıklı olabilir tabi siz bilirsiniz yine de ☺️ben ilk defa duydum şuan formda da ilk kez okudum gebelıkte grip asısını.
Arzuseen Cgllay ben daha önceden duymuştum fakat araştırmadım dediğiniz gibi bakacağım tabi, doğal yollarlada yükseltmeye çalışıyorum ama birisi yanımda grip olsun hemen alıyorum dün arkadaşım biraz gripti uzak durmama rağmen sabah boğazlarım hemen acıdı☺️
Esra1307 Grip aşısının bebeğe hiç bir sakıncası yoktur hatta anne karnındaki bebeğin bağışlığı için bile öneriliyormuş. Ve canlı bir virüs enjekte edilmediği sürece bir sıkıntı yok. Ve yine sakıncalı ve olmaması gereken bsy olsaydı hem doktorlar hemde sağlık bakanlığı ücretsiz yapmazdı bunu reçeteyle ücretsiz vurulabiliyor çünkü