Cerkes6019 Deletedmom_85 canım hiç korkutma kendini rahim kendini hazırlıyor o kasılmalarla magnezyum kullan ve günlük soda iç yatmadan öncede Yogurt ye doktorum öyle dedi bana 🌸
Deletedmom_85 Cerkes6019 tamam canım şuan bi şey yok çok suku4 olursa muhakkak uygularım aklımda olsun 💞
merii10 ozgeceyld merhaba bn şuan 25 haftalık oldum ara ara yoğunlaşıyor arada olmuyr mesela iki üç gündür hiç olmadı doktr bebegn pozisyonundan kaynaklı oldgunu soyledi
ozgeceyld merii10 merii10 Anladım siz baya yol ilerlemişsiniz benim çok küçük ve artarak devam ediyo her gün 😔 Çküçül olmasa dicem normal 20lerde falan olsa ama şu an çok riskli
merii10 ozgeceyld bnm de ilk 16. haftada başladı hatta o dönem çok yoğun oldu dedgnz gibi yine de ihmal etmeyin tabi herkesin farklı olablr
Gizemlibirisi007 22+1 im ben de. Salı günü detaylı usg gireceğim bana da çok sık oluyor sorucam doktora ama kötü bir şey olduğunu zannetmiyorum ya
NewMomm1 @Deletedmom_85 Merhaba postunuzu yeni gördüm ama yazmak istedim bende böyle bir durum yaşamıştım erken haftalarda. doktor gün içinde yorulduysan olur magnezyum kullan dinlen uzan demişlerdi şu an 33 haftalığım bir problem yaşamadım korkmayın 🌸
Deletedmom_85 NewMomm1 sağol canım. O hafta öyle yaşadım değişik bi şeyler şuan yok cok şükür inşallah olmaz daha da dikkat edeceğim.soylediklerine 🥰
Ilkyeroglu Bende 27+4 reyim 2 gündür ara ara sertleşmelerim oluyor çok rahatsız edici şekilde. Ama kısa sürdüğü için normal diyorum. Pazartesi kontrole gitmiştim zaten bi şey çıkmamıştı. Acaba magnezyum bu sertleşmelere iyi geliyor mu?