gmzeatsvr Arkadaşlar aşırı söğüş aşerdim şaka gibi ama canım çok istedi ama google amca yasak diyor bu konuda bilgisi olan var mı? 😋😅🤰🏻
KuzeyinAnnesi10 gmzeatsvr kokoreç ve ciğer yedim canım güzel pişince yiyebilrisn demişti doktorum bi sıkıntı yaşamadım 28 haftadayım
tugcesakzci gmzeatsvr ben bir kaç kere kokoreç tükettim doktorumun bilgisi dahilinde doktorunuz onay verirse azıcık yeyim bence
gmzeatsvr KuzeyinAnnesi10 yaa valla bende sürekli yemediğim için sorun olmaz diye düşündüm ama sürekli şunu yiyin şunu yemeyin dendiği için emin olamadım 🥹 teşekkür ederim 🙏🏻
KuzeyinAnnesi10 gmzeatsvr bu kadar sıkmayın hasta değiliz hamileyiz doktoruma sorarak herseyi tükettim rahatım da sıkıntım da yok çok şükür. Çiğ et balık yemiyoruz sonuçta herseyin sağlıksını doğalını mı yiyorlar sanki takılma canının çektiğini ye canım 😘
gmzeatsvr KuzeyinAnnesi10 bu benim ikinci hamileliğim ilkimde hiç böyle olmamıştı. İlkinde sürekli acıkırdım canım bişey istemezdi. Ama bunda sürekli canım bişeyler çekiyor ama nasıl çekmek ağzım sulanıyor resmen 😅 bilmediğim yerden geliyor bazı istekleri 🥹
gmzeatsvr KuzeyinAnnesi10 henüz belli değil ilki erkek ti sürekli açtım hiç midem bulanmadı ve oğlum çok iştahlı maşallah🙏🏻 ama bunda sürekli midem bulanıyor ve canım bişeyler çekiyor.
KuzeyinAnnesi10 gmzeatsvr belli kızdır 😂 hayırlısı olsun canım benimde oğlum oluyor canım herseyi istiyor doymuyorum ya 😂
gmzeatsvr KuzeyinAnnesi10 sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🥰 oğlumda bende öyleydim sabahın 5 inde deli gibi aç uyanıp dolaba koşardım ama hiç yemek aramadım yaza denk gelmişti zaten domates peynir ekmekle geçirdim ilk zamanları resmen 😅
gmzeatsvr KuzeyinAnnesi10 yaaa zor oluyor öyle de 🥹 son zamanlarda benim de midem hep yanardı süt ve rennie ile geçirmeye çalışırdım 🥹 ahh şimdi nasipse hepsini baştan yaşayacağım 🥰 Sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻
gmzeatsvr nurozcan1 yıllar yıllar önce alsancakta yemiştim bir tek başka nerde vardır bilmiyorum yakınlarda yok eşim dün aradı iş çıkışı bulamadı😅 bulursam inşallah yerim 🥰
Bircicekanne gmzeatsvr ciğer yemiştim mahfetmişti beni uyuyamamıştım sabaha kadar kustum ilk aylarda yediğiniz şeylerin temiz olmasına özen gösterin onun dılında bir kere midye yedim doktorum çok az yiyebilirsin demişti bir sorun olmadı çok şükür
gmzeatsvr Bircicekanne evet bu devirde hiç bir yere de güvenilmiyor. Haberlerde gördüklerimden sonra dışarda yemeye tövbe rttim remen. Ama insanın canı çekiyor bazen 😏
Bircicekanne gmzeatsvr haklısınız bende bu aralar ne zaman dışarıdan yesem bağırsaklarım bozuluyor artık yememeye karar verdim evde kendim uyduruyorum canımın çektiği şeylere benzer şeyleri böyle idare ediyorum artık