Kızlar bende 36+3 haftamdayım çantamızı 33 de tamamladım iyi ki de öyle yapmışım şuan iki adım atsam yoruluyorum zor geliyor o yüzden bence en geç 33-34 de tamamlamak gerekli. Çantama neler koydum bende paylaşayım sizlerle
Bebeğim için
1 adet 10 lu set
1 adet 5 li set
1 tane de alt üst sadece yeni doğan kıyafeti
Çorap
1 penye 1 müslin battaniye
20 tane bebek bezi (sanki fazla gibi geldi ama hastanemiz evimize uzak olduğu için olası ihtimale karşın fazla koydum)
Islak mendil(hastane de ılık su pamuk vs uğraşamayız diye)
Biberon ve yenidoğan mama kaşığı (ilk tercihim kaşık ile beslemek gerekli olması halinde ama insanız ne olur ne olmaz diye düşünerek biberonu koymaktan kendimi alamadım :))
Kendim için
2 pijama takımı normal önden düğmeli alt üst takım
1 adet 10 lu depend
İç çamaşır
Hastaneden çıkarken giyeceğim kıyafet
Terlik
Lohusa tacı (lohusalığa dair aldığım tek şey bu oldu şık bir pijama veya lohusa takımı almadım)
Kendi yatacağım yatak ve refakatçi yatağı için çarşaf ve yastık kılıfı Bence en önemlisi bu çünkü bu aralar uyuz vakalarını sıklıkla duyuyoruz kızlar daha önce de uyuz geçirmiştim korkulu rüyamız oldu sizlere kesinlikle tavsiye ederim riske atmayın hiçbir şekilde hastaneye çarşaf takımı götürün muhakkak
Aklıma gelenler ve hazırladıklarım bunlar varsa öneriniz bunu da al diyeceğiniz eksik gördüğünüz belirtirseniz sevinirim