Yes_mom0 Reglim ayın 20 .de bitti 21,22,23 girdim bugün girmedim eşim gececi 1 .5yildir evliyim çocuk istiyorum tavsiye verin
tugcesakzci Yes_mom0 ovülasyon testi ile yumurtlamanızı takip edebilirsiniz. Zira yumurtlama dönemi hariç gerçekleşen ilişkilerde bebek olması mümkün değil pek.
Merve-metin Yes_mom0 valla canım bende gün aşırı ilerlemeye karar verdim bu ay ovülasyon testi tamamen stresli oluyor ve gün aşırı olursa hem yumurtlama ve çatlamayı kaçırmamış olursun 🙏🏻 İnşallah bu ay o güzel müjdeli haberi almak nasip olur hepimize 🙏🏻🙏🏻
YncaY Yes_mom0 Bende reglim bittiğinde gün aşırı denedim sürekli şuandada yumurtlama zamanımdayım gün aşırı devam ediyorum stressiz rahat oluyor
Sevinc-Berna87 Yes_mom0 ayniyiz canim benimde regl bitti 20 de 21 degerlendirdim 23 degerlendirdim bide bugunu degerlendircem bugün yumurtam catlamiş ovulasyon test yaptim bu önumüzdeki üç günüde degerlendircem sonra beklicem insallah :)
Yes_mom0 tugcesakzci testle fln uğraşmak istemiyorum gerçi onla ugrasirsam çok umutlanirim diye düşünüyorum bence gereksiz bana göre ama tavsiyen için çok teşekkür ederim ♥️
Zeehraaaa Valla sana açıkça diyimmi yumurtlama günü falan boş o ihtimal çok az bir ihtimal eşinle birlikte olurken çocuk algısıyla deil bos kafayla birlikte ol zevk için yani. Biseylere odaklanınca olmuyor. Ve bekleyince de olmuyor. Ben her ilişkiden sonra resmen gün sayiyodm falan saçmayms adet gördüm 7 gün ama hamileymisim haberim yokmuş tesadufen yani
sdkshn Zeehraaaa Yumurtlama dönemi adetinizden hemen önce olmuş olabilir mi acaba benim şuan öyle yumurtlama oldu bir gün sonrasında adet oldum ve o günü değerlendirmiştim o tarz bir şey olabilir mi ben de ihtimal var mı diye merak ediyorum 🙈
Boncukk123 Zeehraaaa cok haklısın canım buna katılıyorum bende aynı sekılde 8 ay istedik günü gününe hesap yapıyordum adetim psikolojık olarak bir gun gecikse hemen gebelik moduna giriyordum en son 9.ayda saldım düşünmedim takip etmedim adetim üç gün gecikti umursamadım dedim her ay psikolojık olarak gecikiyor boşverdim midem hassaslasınca tedirgin oldum da kan verdim kesınlıkle psikolojık olarak rahat olmak gerekiyor
ressamanne_ Zeehraaaa peki adet olmanıza yakın mı olmuştu son ilişkiniz, üstüne görme oluyormuş ya öyle
Eses25 Hee gun ıkıskı spermlere çok iyi degl diyorlar bence uc gun ara sonra iliski ıkı gun ara sonra iliski ay ıcınde bes defa felan oluyor ve yumurtlamaya denk gelıypr
Fatmanur1616 Ben kendi yaptığımı söyliyim adetim biter bitmez gün aşırı ilişkiye girerdik ama 2-3 kere değil tek olurdu ve ilişkiden sonra belime yastık koyardım en az 20 dakika ayaklarım havada yatakta yatardım bunu da sürekli yaptım 3-4 ay sonra bebeğim olduğunu öğrendim çok şükür şuan 28 haftalığız 🥰
Yes_mom0 Fatmanur1616 rabbim sağlık la kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizede bol bol dua edin ♥️😊
tugcesakzci Yes_mom0 rica ederim. Gün aşırı ilişki yaşanınca sperm kalitesi düştüğü için gebelik mümkün olmuyor ve dediğim gibi yumurtlama zamanına denk gelmediği sürece de oluşmaz. Eğer daha öncesinde de bu şekilde deniyorsanız yüksek ihtimalle bu yüzden gebelik oluşmuyor
Merve-metin Yes_mom0 aynen öyle canım test gereksiz olacağı varsa zaten bir şekilde olur test sadece yumurtlamayı gösteriyor ama onu yapmak stres görev gibi oluyor gerek yok yani
Seval0sevall Yes_mom0 4 gündür reglım bitmiş Birgün dolu birgün boş bırakıyorum geçen ay düşük yaptım çünkü
Fatmanur1616 Yes_mom0 ederim canım benim Allah sana da isteyen herkese de hayırlısıyla sağlıklı evlat nasip etsin 🥰