dilankaras Merhabalar ben 6 haftalık hamıleyım ılk gebelıgım erken doğum oldu ikincisi için doktor ecopirin kullanmam gerektiğini söyledi bu ilacı kullanan var mı merak ettim
BirazbundanBirazondan1 dilankaras bende kan pıhtılaşması var. Değerler yükselmeye başlayınca doktorum isterse ecopirin kullanabilirsin dedi. Yanlış hatırlamıyorsam 9. Haftaya kadar kullandım.
Kubra_salar dilankaras ilk hamileliğimde preaklampasi geçirdim tansiyonum vardı o yüzden korunmayı bıraktığın zaman coraspirin kan pıhtılaşmam olduğu içinde sonrada ya kalp atışı yada kese göründüğünde iğne kullanmam gerekiyor
Aliefezeyno dilankaras merhaba bende ilk gebelgimde hamilelik zehirlenmesi yaşadım erken doğum ve bebeğimi kaybettim hamile kalınca ilk haftalarda doktorum kullanmami söyledi hala kullanıyorum ecoprini
dilankaras Teşekkür ederim yorumunuz için Benim de doğumdan üç ay öncesine kadar kullanmam gerekıyormus çok araştırdım ama yine de burdan sormak ıstedım zararı olur mu diye
Gulgulhan dilankaras bende de aynı sorun vardı. Tedbir için 3 aylıkken aspirin basladi. Ecopirin,aspirin türev ilaçlar. 34. Haftada bıraktırdı.
Bsrblr Aliefezeyno kaç haftalık doğdu bende de çıktı gebelık zehırlenmesı 21 haftada suan 29 oldum şükür ıyı gıdıyor gıbı
dilankaras O zaman kullanmam lazım benımde emin olamadığım ıcın bıraz araştırmak istedim ınsallah sağlıkla atlatırız hepımız