minikinsantanesi Kızlar bu ne demek bana dedi karın çevresi büyük şeker yükleme testi yaptırmamız gerekiyor şeker olabilir dedi hiç bişey anlamadım canım sıkıldı açıkçası
naneliseker_ minikinsantanesi kilosu nedir ? Banada öyle dedi telaslanmayjn ama sekrr var mi diye bakacak bende gizli seker cikti dikkat ediyorum sadece
Alizee minikinsantanesi bebeğiniz hafta olarak önde olduğunda tüm vücudu önde oluyor. Sadece karın çevresi öndeyse şeker ola bilir. Geçmiş olsun
Mrvcakatt minikinsantanesi benim sekerim yok ama kilosu onde. Her bebek onde diye seker cikacak diye bi sey yok
minikinsantanesi Alizee teşekkür ederim umarım öyle bişey yokturdır varsa da rabbimden gelen bişey başım gözüm üstüne
Dogiskoomom minikinsantanesi canım baş cevresi karın cevresı ve bacak kemıgı uzunlugunu olcerek kıloyu soyler. Ultrason kagıdında yazar AC diye. Karın cevresı demek o. Sende kaç yazıyor. ?
Paradise1_ minikinsantanesi benim 830 gr mesela sizin bize göre önde oluyor şeker olunca kilosu fazla oluyor
minikinsantanesi Paradise1_ valla bilmiyorum ki ilk gebeliğim birazda riskli bi gebelik başından beri her gittiğimde de doktorlar bişey çıksrıyolar insanın aklını bulandırıyorlar
minikinsantanesi Mrvcakatt değil mi bundan önce de hep 1 hafta önde gidiyordu günü mesela ama böyle bişey demediler hiç ilk defa gittim buraya da böyle dedi yarın şeker yüklemesi yaptıracağım haklımızda hayırlısı olsun kurban olduğum Allah’ın vergisi diyecek bişey yok şifasını versin inşallah
Paradise1_ minikinsantanesi ah ah nasıl bilmem 25+5 im sancım çıktı bugün dua edin lütfen kızım zamanına kadar dayansın sağ Salim alayım kucağıma 🥲
Mrvcakatt minikinsantanesi belki de genetik kaynaklidir . Seker cikti diyelim ennn kotu diyet yaparsin o kadar
minikinsantanesi Paradise1_ hayırlısıyla sağlıkla vaktinde gelsin inşallah rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah moral bozmayın moral bozdukça bebeklerimiz daha kötü oluyo onlar için iyi olalım rabbim bizlere de sağlık güç kuvvet versin ki bebeklerimize iyi bakalım
Bskmik minikinsantanesi canım bende 21/4 haftalığım detaylıda karın çevresi 10 gün önden gidiyor dedi 470 gr ilerde sıkıntı olabilir yemene içmene dikkat et dedi bende çok telaş yaptım bu hafta başla doktora daha gideceğim
minikinsantanesi Bskmik bana hiç demedi önde gidiyo felan diye haftasıyla uyumlu dedi yani sadece göbüşü büyükmüş kızımın 🥹inşallah bişey olmaz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah ❤️
Paradise1_ Bskmik önde de gitmiyor haftayla uyumlu kasılmalarım var hastaneye yatıracaktı geri hap verdi bunu deneyelim perşembe tekrar nst çekilecek
Meryemme Merhaba bende her gittiğim de doktorum bebeğin karın çevresine bakıyor eğer şeker bebeği etkilerse karın çevresi genişliyor demişti muhtemelen şekerden dolayı genişlemiş olabilir
minikinsantanesi Meryemme evet bana da öyle dedi şekerden dolayı olabilir dedi inşallah olmaz hakkımızda hayırlısı olsun
minikinsantanesi Mrvcakatt değil mi herşeyin tedavisi var artık rabbim şifasını versin inşallah moral bozmak istemiyorum moral bozunca herşey daha kötüye gidiyo buna da çok şükür verdiği herşeye hamdolsun