Tatar59 Cikorito1310 kuzenimin 32de yavaş yavaş sancılar başlamıştı nst de görünmeye. 36+4te doğum yaptı. Senin durum nasıl olur bilemeyiz tabi siylemek istedim sadece
KuzeyinAnnesi10 Cikorito1310 cihazı görmeden bilemem canım hareketini bebeğin nabzını da ölçüyor ya cihaz onla karışıyor olabilirsin 33 sancı çok az 40 üzeri sancı kabul edilir canım 33 se sancin yoktur
Tatar59 Cikorito1310 onlar sancı değil canım. Yani hazirlik için yalancı dedikleri sancilardir son haftalarda herkeste oluyor mutlaka yoksa nasıl dogacak. doğum sancısı kabul edilmez.
Mlklrm Cikorito1310 33 yazarken ne şiddette sancı hisettiniz. Kasılma gibimi yoksa birazda olsa acılı mı
Mlklrm Cikorito1310 bende bugün nst girdim geçen hafta 50 lerde hissetmiyordum bişe ama bugün 30 larda acılıydı
Cikorito1310 Mlklrm Allah yardımcımız olsun rabbim sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Serenayaln Kızlar 1 kasımda sezeryan olucam. 37+2 şuan. Bugün nstye girdim 7-8 kere sancım çıktı 40 ve üstü. 1inden önce kendi gelmek ister mi acaba sizce ?