Nurasl1 Folidoce 400mcg/2mcg aldım kullananlar varmı gebe kalmak için gebelik boyunca kulannlar nasıl memnun musunuz
damlacgul Nurasl1 400 mg olması yeterli marka çok önemli değil, zaten hamileyken doktorunuz değiştirir
OyaOzdmr Ben gebe kalmadan 2ay önce kullanmaya başladım zaten 2.ayın sonunda hamile kaldım şuan 11+3oldu doktorum yeni witaminler werdi 1hafta sonra onlarla dewam edicem. Zaten doktorlarında önerdiği bu folik asit
Elo__35 Nurasl1 bende folidoce kullandım ama hamilelik öncesi 3 ay önceden başlamadım çocuk düşündüğümüzde aldım içtim doktor sonra ilk 3. Ayd bıraktırdı
Hndndemirbas İmom omega kullanıyorum , bende folidoce kullanıyordum gittiğim kadın doğum doktoru bunu kullanabileceğimi içerik olarak daha dolu olduğunu söyledi İmom ile devam ettim
0107 Elenatal 2 kullanıyorum. Eczacı bunun üst seviye bir folik asit olduğunu söylemişti yani hem bebek hem anne için vitaminler barındırıyormuş.
annelik_4 Nurasl1 ben gebelikten öncede bı kaç farklı marka kullandım ve şuan 2 aylık hamileyim 3 ay bitene kadarda kullancm herhangi bir etki görmedim çok şükür
e_blue_sky_a Nurasl1 bende folidoce kullandım. Gittiğim tüm doktorlar önerdi. Folik asit hamile kalmayı etkilemez. Ancak hamile kalırsak sağlıklı bebeğin tutunmasına ve sağlığına destek
alparslangur Nurasl1 Bende hamileliğimin ilk 3 ayında kullandım sonra bıraktırdı doktor demir ve balık yağına başlattı
Tugce48 Nurasl1 ben oğlumda folidoce kullandım memnundum ikinci gebeligimde de ona başladım doktorum regenesis max önerdi omega 3 içerdigi için ona başladım