Merve1531 38+6 ekip hazır kızlar sizler ne durumdasınızzz🥹😍😀🤲🏻 Meryem Ana otu Ahududu yaprağı çayı Hurma
Sabis1605 Merve1531 38+4 oldum hala tık yok bende bugün ahududu yaprağı çayına başlamayı düşünüyorum. meryem ana otuna su mu koydunuz onuda alıcam ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum onunla
Bsr_0 Merve1531 ben de aldım meryem ana otu ama bu şekilde toplu değil bunun 4 e bölünmüşü gibi minik minik parçaları halinde o da işe yarar mı acaba yenisini mi alsam 🙈
Merve1531 Sabis1605 Yok hazırladım sadece hazırda dursun diye kutuya koydum doğum başladığında içine su konuyor hastaneye götürüyorsun onun duaları var Meryem suresi Ayetel Kürsi nas Felak suya okunuyor sonrası teslimiyet Rabbime kalmış 🙂
Merve1531 Bsr_0 Minik minik parçali derken normal Meryem Ana otuysa boyutu küçükse önemli değil büyük küçük zannetmiyorum önemi olduğunu amacı dualarla suya konup okunmasi :)
Bsr_0 Merve1531 böyle bütün yuvarlak şekilde değil bunun yarım hali gibi resim atmayı beceremedim burdan aticam ama 🙈 aldığdan beri kafama takıldı acaba bu olurmu ki diye