Sedoliii Nereden başlayayım bilemiyorum 😊 Çok yorucu bir hikaye olacak,uzun olursa affınıza sığınıyorum 🤭 35.haftada kontrolüm vardı. Bebeğim bu haftadan önce hep bir hafta önden gidiyordu ve bir sıkıntımız yoktu. 35.haftaya geldiğimiz de doktorum bebeğin 2500 kilo olduğunu söyledi ve biraz kilosunun haftasına göre az olduğunu bir hafta geri olduğunu söyledi. 36.haftada bebeğimin böbreklerinde büyüme olduğunu ve idrar yapamadığını söyledi. Bende o korkuyla 37.hafta da devlet hastanesinde perinotolojiye gittim. ( normalde özele gidiyordum) perinotoloji bölümü böbreklerinde ve idrar yollarında bir sıkıntı olmadığını söyledi. Fakat bebeğin suyunun azaldığını ve anneden beslenmeyi durdurduğunu söyledi. 2 hafta gerilemiş. Kilosu hala 2500 de kaldığını öğrendim. Bana acil doğumhaneye gitmemi ve doğumun başlaması gerektiğini söyledi. Şok oldum. Hazır değildim ve bebeğim zaten küçükmüş sancımda yoktu. Suni sancıya dayanabileceğini düşünmedim. Ve yatışı kabul etmeyip çıktım. Kendi doktoruma gittim. Kendi doktorum bir hafta daha bekleyebiliriz dedi. Ve ben onu dinleseydim benimde bebeğimin de hayatı tehlikeye giriyordu.şikayet edeceğim beni hiç bilgilendirmedi suyun vs bitiyor diye.. Başka bir özel hastanede randevu bile bulamadığım ünlü bir doktorun yanına gittim hastası değildim ama durumu anlattım sağolsun beni sezeryana aldı. Ameliyatım bebeğin doğması yarım saat sürdü. Kusursuz bir doktordu. Sondadan ve lavmandan korkmayın annelerim çok korkulacak ve acı verecek bir şey değil. Önce spinal istedim. Belimden girdiler fakat bulamadılar tekrar denediler yine bulamadılar. İğne acıtmıyor ondan da korkmayın. Bu yüzden genel anestezi aldım. Koldan verilen narkozda bilincim tam gitmeyince(çok dirençli çıktım 😂😂) ağızdan bayılttılar. Bu beni çok etkiledi. Çünkü salak anestezi uzmanı çenemi kapatarak yaptı ve çırpındım yani. Bebeğime fazla narkoz gitmesin diye az vermişler ve ben ameliyathaneden çıkar çıkmaz ayıldım. Ağrılar çok kötüydü ama her şey ağrı kesici serum alana kadardı. Sonra çekilemeyecek bir ağrı değil. İlk yürürken yere bakmadan yürüyün. Ve karnınızı tutarak yürüyün işe yarıyor.bebeğim küveze girmedi. Solunumu iyiydi. Ama çok küçük dokunmaya kıyamıyorum 😊Bugün 6.günümüz ve biz toparlandık. Rahat hareket edebiliyorum. Kızıma kavuştum acıların bi önemi yok ki😍 sormak istediğiniz sorular varsa alabilirim. ❤️
Nurci Sedoliii maşallah Allah yardım etmiş size kavuşmuşsunuz evladınıza darısı bizlere 🙏🏻Acaba hangi hastanede doğum yaptınız
Zeynepali Allahim saglikli sihatli buyumeyi nasip edsin gozunuz aydin bnde 36. Haftamdayim bgn kilisunu ogrendim 2450grm boyu 45.5 cm mis az mi sizce
DilekayiroluAy Zeynepali kilosu az gibi ama önemli olan kilo almaya devam edip etmeyeceği ederse sıkıntı olmaz daha 4 haftanız var sıkıntı etmeyin
Sedoliii yesim93 gelip geçiyor rahat ol canım kasma kendini sonu güzel olacak bebeğin gelecek öyle düşün 😊 doğum yaptın mı