AdelinaAybars Hlimee 1 haftalık anca 4 haftalıkta 400 küsur çıkıyor çünkü daha minik çok yeni Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 😍
tugbadurmaz34 Hlimee betaya göre hafta basılmaz son adet tarihinize göre hesaplanır örneğin en son 1 ocakta olduysan 1 şubatta regl olmayıp hamile olduysan 4 haftalık demek büyük ihtimalle senin de 3-4 haftalıktır
Pamuk Hlimee Hayirli olsun. Aşılamada da son adet baz alınıyor diye biliyorum.Bilen arkadaşlar yazar😇
Pamuk AdelinaAybars Beta hcg ile hafta hesaplanmaz ben 4+2 iken 9 ile öğrendim. Kardeşim 4+5te 5000 ile öğrendim her vücut hormon yapısı farklıdır.
Minikmucizelere AdelinaAybars ne alaka 4 5 hadtalik olup 5 6 bin degerle ogrenende oluyo betayla hesaplanilmaz herkesin betasi farkli cikar
AdelinaAybars Pamuk ben beta hcg ile öğrendim 420idi 4 haftalık hamileydim her doktora göre de beta tahmini yapılıyor siz yanlış biliyorsunuz sanırım
Pamuk Hlimee Bence 2 gün sonra kan ver artışa bak hem 2 gün sonraya randevu al. Şimdi çok minnak annesi
Pamuk AdelinaAybars Aynen 3 gebelik geçirdim riskli gebeyim her hafta ayrı doktorlara gidiyorum yanlış biliyorum
Nnoktaa AdelinaAybars şöyle düşünün betahcg yüksek çıktı. Ama ikiz gebelik o zaman nasıl olacak? 8 haftalık mı diyeceğiz? Kimisinde düşük kimisinde yüksek çıkar. Haftayı belirlemiyor o değer..
Pamuk Edaaa123 Merhaba iyiyim canım sen nasılsın? Yarın devlette cuma özelde randevu var bakalım hala net degil🤣