Ayslksa ben yerinde olsam yaptirmam varsayalim ki down sendromlu bu bebek, ne yapacaksin aldiracak misin hos aldirsan da saygi duyarim o senin kararin, lakin bence hic boyle seylere girme guzel kardesim daha onunde 4 ay var gel o 4 ayini kendine de evladina da rezil etme stres sikinti goreceksin insallah saglikli dogacak bu sefer yasadigin yasattigin stresten dolayi bebegin hep gazli hep aglayan stresli bi cocuk olacak o yuzden sana demem o ki bence o burnu kisa diyene nanik yap onune bak benim ilk oglum icinde ensesi kalinmi acaba dedi ama asla bana ekstra bisey demedi hic bahsetmedi bile haftaya csgirdi tekrar gittigim de oglum koca kafaliymis siskoluktan 🤣iri bebek oldugundan. Ama ben ydisindayim tr de degilim. Enistem dr o da asla boyle testlere girme giripte kendini de cocugunu da strese sokma demisti binlerce kadina down deyip saglikli dogan bebekler gorduk dedi gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler ne yapmaya karar verirsen ver bir anne olarak ben senin yanindayim hic tanismasak bile l. Sevgiler