Pinar0808 Kızlar vajina içinde girişte küçük küçük şişlikler var yarın kontrolde soracağım.başına gelen var mı bunun sebebi sadece hpv değildir demi biraz korkuyorum açıkcası sormak istedim? Hpv olup olmadığını nasıl ayırt edebiliriz?
Meralll002 Pinar0808 rahim içinde o şekil şişlikler polip de olabilir doktora sorun muayene olun belli olur ama polip de de o şekil küçük şişlik oluyor die biliyorum
Pelinpelin Pinar0808 benim de Yeni oluştu küçük,hamilelikte daha hassas olduğumuzdan ne varsa çıkıyor ,ben de kontrol ettiremedim Henüz ama ettiricem aynı şeyden korkuyorum
Meralll002 Pinar0808 hpv yse eğer akintiniz çok kaşıntıniz yoğun olur ve akıntı peynirimsi gibidir ayrıca kötü koku yapar
Pinar0808 Meralll002 polipler küçükte olabiliyor mu benimkiler rahim ağzında vajinanın içinde küçük küçük birkaç tane var kırmızı renkli
Pinar0808 Nurr29 bende çekiniyorum ama içim içimi yiyor kötü bişeyse çocuğa da bulaşabilir diye.mecburen yarın soracağım umarım basit bişeydir
Meralll002 Pinar0808 polip kırmızı renkte oluyor genelde . HPV siğil gibi ve bitişik olur genellikte.
Nurr29 Pinar0808 inşallah canım banada haber verir misin benim hamilelikte oluştu öncesinde yoktu ama sizde ?
Pinar0808 Nurr29 tabiki haber veririm.vajinamın içinde olduğu için hiç farketmemiştim daha önce var mıydı sonra mı oluştu diye dün farkettim ayna ile temizlik yaparken içine bakarak
Pinar0808 Nurr29 canım az önce doktordan geldim.çatı muayenesi yaptı o esnada gösterdim.bunlar hamilelikte çıkar önemli değil dedi.siğil değilmiş yani