omersevval13 Burcu__0506 benimde ilk erken gebelikte böyle silikti sizonde var bence hayırlı olsunnn 🥰
sweetmom_ Burcu__0506 kız ben daha adet olmadım ya. Yani tık yok. Ne bebek var ne adet arada kaldım hahababba. Sende durumlar nasıl hadi güzel bir haber ver İnşaAllah 💐🤲😊
sweetmom_ Burcu__0506 var kız maşallah tebrik ederim. Hiç görmemiş paylaştığını. Bende mi bugün test yapsam acaba. Sen hemen kan ver çok çok mutlu oldum adına 🤲🎀🎀🎀🎀🎀
sweetmom_ Burcu__0506 o kadar korkuyorum ki. Ama yapacağım galiba. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah çiçeğim 💗🙏💐💗
myangelson Burcu__0506 aynen bugün verip pozitif çıkarsa Perşembe tekrar vermen gerekiyor düzenli takip için 🦋
8mucizem8 Burcu__0506 bende de böyle çıkmıştı 3 gün sonra tekrar yaptım netleşmişti hakkında hayırlısı ama rüyanda görmen enterasan etkiledi beni 🙈
Burcu__0506 8mucizem8 2 defa yaptım canım cuma günü tekrar yaparm 🥰 evet ya rüyamda gördüm hiç beklemiyodum
Sinemarya58 Burcu__0506 evet gebelik var ve sanırım daha 3 haftalık falan rabbim güzel haberler almanızı nasip etsin inşallah 🕊️