Kızlar dün post açmıştım doğurdum diye bende hikayemi yazmak istedim Benimde şöyle başladı pazar Sabah on gibi nişanim gelmişti az bişey hastaneye gitmedim sancılarımin artmasını bekledim adet ağrıları gibi gelip geçiyordu bekledim takı sabah 5 e kadar iç çamasirim da kan vardı korktum gittim hastaneye 2cm açilman var dedi yatış yapıp suni sancı verceklerdi kabul etmedim sancılarım artınca geleceğim dedim imza attım eve gittim sancılarım artmaya başladı akşam 11 gibi gittim hastaneye tekrar yatış yaptılar 2cm açilma vardı hiç açilmam olmamıştı ama sancıları hissediyodum gözlem altına aldılar nst bağladılar 2 saate 1 baktılar bı yandan da muane ediyorlardı ama sık değil böyle devam etti doğum yapacağım odaya aldılar sabah 8 de sancılarım arttı tekrar muane ettiklerinde açilmam 5 cm olmuştu suni sancı verdiler azar azar sancılarım şiddetli gelip geçiyordu sonra doğum başladı 9 buçuk gibi ebeler toplandi 10 buçukta aldım oğlumu kucağıma dikişlerim çoktu ama uyuşturdu ebe hiç hissetmedim bile bebeğim biraz kilolu olduğu için doğum biraz zor geçti benim hikayemde böyle Rabbim sizleri de bir avazda kurtarsin inşallah 🤲🤲🥰