SevimM18 Ekim ayinin yumurtlama testi anlayan biri yardımcı olurmu acaba 🥹 adetim 2 gün gecikti şuan test yaptım negatif çıktı 14 gün sonra büyük ihtimal adet olurum diye düşünüyorum yumurtlama 16 da oldu adet 23 Ekim 😍 hangi gün yumurtlama yaşadım ben 11 12 de yumurtlama saniyordum
btlsmh 16 sinda tam pik olmus ertesi gun falan catlamis olmali yani bir kac gun daha beklemeniz lazim gebelik testi icin. masallah pik guzel cikmis 16 sinda değerlendirdiyseniz tutmus olabilir ☺️
SevimM18 btlsmh 11 12 değerlendirdim 16 değerlendirdik gün aşırı 2 kere 15 değerlendirmedim 17 de değerlendirmedik inşallah tutar ya 🥹geçen ayda yaptım ovulasyon ama onda c ve T aynı renkti bu ay yaptığım ovulasyonda T daha koyu çıktı biraz umitlendim açıkçası 😍
Kr6543 SevimM18 benim de aynı bu şekilde oldu bu ay t çizgisi c den koyu çıktı ertesi günü de çatlama oldu bu 2 günü değerlendirdik
Love_2024 Tam koyu, yumurtlama olmuş, sperm içerde 24 saat yaşıyor, inşallah tutmuştur, kasmayın ferah tutun kendinizi🥰
SevimM18 Love_2024 inşallah tutar dün test yaptım negatif çıktı inşallah 14 gün SONRA adet olmam gebelikle sonuclanir🙈
Burcu__0506 SevimM18 canım ben de dün adet günümdü olmadım bugün test yaptm 2 tane ikiside pozitif çıktı adetini bekle çünkü ben defalarca yapmıştm hepside negatifti
Eses25 SevimM18 canım 16 ekim yumurtlaman 30 unda test yap cıkar insallah. 14-15-16-17-18 degerlendırysen sorun yok sperm uc gun yasıyor
Eses25 SevimM18 sorun olmaz bnce 14-16-18 olmus insallah tutar spermde ve yumurtada skıntı olmazsa tutar ınsallah